Miért kívánok bizonyos ételeket?
Figyelt kérdés
Szívem szerint csak ezeket enném, innám: cheddar sajtos lángos, rántott sajt, snickers, trópusi gyümölcslevek. Nem eszek ilyeneket alapból (ezért kérlek ne forgasd ki a szavaim), igyekszem egészségesen enni, mégis nagyon fura, hogy ezeken az ételeken kattogok. Te mit kívántál terhesen?2021. jan. 6. 13:18
1/6 anonim válasza:
Citrom paradicsom lime. Citromból napi 5 6 simán megvolt odáig voltam érte.Azóta a citromos teát se szeretem:) én ebből nem tudtam semmire következtetni.
2/6 anonim válasza:
Én még nagyon az elején vagyok. Volt egy hét, amikor csak savanyút ettem volna. Állandóan savanyú káposztát ettem. Most állandó jelleggel édeset ennék sóssal kombinálva.
Ez van sajnos.
3/6 anonim válasza:
100 %-os narancslé töménytelen mennyiségben. Egy óra alatt megittam egy literrel. Dinnye, szőlő. Később rengeteg paradicsomot ettem. Volt, hogy nem tudtam spenótot enni és majdnem elsírtam magam.
4/6 anonim válasza:
Nyáron nektarin. Kettessével ettem. Ősszel meg a birsalmát. Rengeteget.
Ezeket amúgy is szeretem, sok birsalmát szoktam enni. Most is megettem egyet. Természetesen nyersen.
De terhesség alatt sokkal jobban kívántam.
5/6 anonim válasza:
Azért kívánod, mert terhes vagy. De tényleg :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!