Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért kívánok bizonyos ételeket?

Miért kívánok bizonyos ételeket?

Figyelt kérdés
Szívem szerint csak ezeket enném, innám: cheddar sajtos lángos, rántott sajt, snickers, trópusi gyümölcslevek. Nem eszek ilyeneket alapból (ezért kérlek ne forgasd ki a szavaim), igyekszem egészségesen enni, mégis nagyon fura, hogy ezeken az ételeken kattogok. Te mit kívántál terhesen?
2021. jan. 6. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Citrom paradicsom lime. Citromból napi 5 6 simán megvolt odáig voltam érte.Azóta a citromos teát se szeretem:) én ebből nem tudtam semmire következtetni.
2021. jan. 6. 13:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Én még nagyon az elején vagyok. Volt egy hét, amikor csak savanyút ettem volna. Állandóan savanyú káposztát ettem. Most állandó jelleggel édeset ennék sóssal kombinálva.

Ez van sajnos.

2021. jan. 6. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100 %-os narancslé töménytelen mennyiségben. Egy óra alatt megittam egy literrel. Dinnye, szőlő. Később rengeteg paradicsomot ettem. Volt, hogy nem tudtam spenótot enni és majdnem elsírtam magam.
2021. jan. 6. 14:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Nyáron nektarin. Kettessével ettem. Ősszel meg a birsalmát. Rengeteget.

Ezeket amúgy is szeretem, sok birsalmát szoktam enni. Most is megettem egyet. Természetesen nyersen.

De terhesség alatt sokkal jobban kívántam.

2021. jan. 6. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért kívánod, mert terhes vagy. De tényleg :).
2021. jan. 6. 14:14
 6/6 anonim ***** válasza:
terhes voltál?
2021. aug. 28. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!