Amióta terhes voltam és megszültem az első babám, aki kislány lett, azóta nem tudok bizonyos ételeket megenni, miért? Bővebben lent.
Kedves kérdező, tipikusan olyan tüneteket produkálsz, ami velem is történt szülés után 3 héttel, csak én egy sonka szelettol annyira nem kaptam levegőt, hogy ki kellett hívni a mentőt. de jó is volt így mert bevittek a kórházba, ultrahangon kiderült az epehólyagom be van gyulladva és epehomok keletkezett, ami ha az epevezetekbe kerül, olyan tüneteket produkál mint amit leírtal.
de ezt semmiképp nem szabad elhanyagolni, mert a gyulladás ramehet a hasnyálmirigyre és az nagyobb baj!
akkor fel kellett függeszteni a szoptatást egy hétre, mert erős antibiotikumot kaptam, de fejtem folyamatosan, sikerült egy hét után mindent visszaallitani. nem ehettem zsírosat, csak kókuszzsirt, szinte pirítóson és főtt krumplin éltem. meg kétszer jött elő a gyulladás, mert nem tudtam mindig betartani a diétát, 10 hónapos volt a fiam amikor kivettek az epehólyagot, azóta semmi panaszom nincs, mindent ehetek. a fiam már 3 éves, 27 hónapos korában választottam el :)
azt tanácsolom, sürgősen menj el a sürgősségire valamelyik kórházba, ott rögtön megvizsgálnak, ultrahangoznak stb, nem erdemes házi orvoshoz menni, mert mire kapsz egy beutalot, időpontot a kivizsgálásra nagyobb baj is történhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!