Ti mikor tudtátok meg, hogy kisfiú vagy kislány lakik a pociban?
16 hetesen tippelt a doki,hogy kislány. Aztán elmentünk 19 hetesen baba mozizni,ott már 98%-ra mondták,hogy leány:)
És tényleg az lett:)
elsőnél a 18. heti uh-n
másodiknál nem kérdeztem rá, de 12. uh-n az volt az első mondata az orvoshnak, hogy fiu
Én nagyon kíváncsi természet vagyok, úgyhogy alig győztem már azt is kivárni, hogy legyen akkora, hogy magánúton megnézhessük, nemhogy a szülésig :D
Így 16 hetesen mentünk el direkt ezért egy 4D-re, már ott tutira mondták, hogy kislány, szóltam a vizsgálat elején, hogy emiatt jöttünk, így a szonográfus ezt kifejezetten nézte, többször is, több szögből, hogy biztos legyen. 20 hetes genetikát szintén ott csináltattuk, azt is 4D-vel egybekötve, megerősítették, hogy 1000%, hogy kislány :)
Gratu a babucikhoz!
Én még nem várok babát, de már nagyon szeretnénk. Mi úgy beszéltük meg, hogy majd a szülésnél kiderül, de ki tudja, lehet, hogy a kiváncsiság fog győzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!