Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon jó kislány szeretnék lenni, mennyi időt hagyjak bizonyos "állomások" között?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy pasival, de most tudatosan szeretném irányítani az elején a dolgokat, hogy jobban értékeljen, érezze, hogy nem vagyok könnyűvérű, "küzdeni" kell értem.
Mennyi idő után legyenek meg az elsők? (szájrapuszi, csók, szex...)
2011. márc. 20. 12:29
1/13 anonim válasza:
Hány évesek vagytok..attól függ!
2/13 Kingaa1 válasza:
Syájrapuszi bucsuzaskor, csok masik alkalom sex 4 héttel később
3/13 A kérdező kommentje:
23/L
34/F
2011. márc. 20. 12:34
4/13 anonim válasza:
attól függ hány évesek vagytok
5/13 anonim válasza:
írd be a naptáradba, hogy "szájra puszi", "csók "szex", és ha előtte való nap már akarnátok, mondd meg neki, hogy "bocsi, szívem, de majd csak holnaptól szabad, mert különben rossz kislánynak fogok látszani...". sok érzelem lehet a kapcsolatban...
6/13 anonim válasza:
szájra puszi már mehet a első második randin
csók 3-4
szex 1 hónap után
7/13 A kérdező kommentje:
Valóban... egy egyhetes kapcsolat már telistele van érzelemmel... :)
Nem gondolom, hogy napra pontosan be kell tartani, de sajnos fogalmam sincs a normál határokról, mert eddig mindig én irányítottam. Most "sodródni szeretnék", de mégsem annyira lazán.
2011. márc. 20. 12:38
8/13 bebycica válasza:
és nem vagyok valami könnyű vérű nőcske. Nálunk az első csók igen sokáig több mint egy hónapig húzódott. Viszont az első együtt lét kicsit találn túl hamar 3hónap után. De nem bátam meg. 20/L + 21/F több mint 2 éve vagyunk együtt
9/13 anonim válasza:
Szerintem erre nincsenek szabályok. Van viharos szerelem: mindent, de azonnal. Van bimbózó, lassan alakuló, és még sokféle. Mindig a két fél érzelmeitől, temperamentumától, tapasztalatából, lehetőségektől függ. Nem a konvencióktól.
10/13 A kérdező kommentje:
Igen, ez így van. De ha nem foglalkozom semmivel,csak élek a mának, nem tudom mi lesz. Vagy megmarad vagy nem. "Használ" egy éjszakára és kész. Ez az amit nem akarok. Újabban bizalmatlan vagyok, nem hiszek el semmit. :) Majd ha azt látom, hogy tényleg fontos leszek neki, akkor akarom bonyolítani, de elhúzni sem szeretném. Ezért kerese köztes állapotot.
2011. márc. 20. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!