Nekem a felrakás olyan volt mint mikor fel vagyok fázva. Nem kellemes de nem fájdalmas. Ki meg félálomba vették. Meg se éreztem. A drén vagy milyen cső kellemetlenebb volt
2021. jan. 5. 17:02
12/24 anonim válasza:
Jezus van ahol nem az erzestelenites utan rakjak fel a katetert csaszarnal? Nekem augusztusban az epi utan tettek fel es mikor kihuztak akkor se ereztem semmit pedig addigra mar tudtam jarni. Olyan volt mintha egy tampont huzott volna ki a nover fel se tunt volna ha nem mondja hogy "na ezzel is megvagyunk kivettem a katetert."
Kerdezz meg a korhaz fb csoportjaban valakit akinek volt, vagy akit az az orvos mutott aki teged fog o helyezi fel.
2021. jan. 5. 17:05
13/24 anonim válasza:
10es vagyok. Első alkalommal sürgősségi császárra vittek, érzéstelenítés nélkül helyezték fel és egyáltalán nem fájt. Második alkalommal 10 óra érzéstelenítő nélküli vajúdás után döntöttek a császár mellett és akkor sem fájt. Nem kell sokkolni a kérdezőt azzal, hogy érzéstelenítés nélkül valami borzasztó, rettentő fájdalom. Max kellemetlen.
2021. jan. 5. 17:10
14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2021. jan. 5. 17:27
15/24 anonim válasza:
Nekem akkor rakták fel mikor már megkaptam az érzéstelenítőt. Kérd teis így.
A levétele nem fáj, de nem kellemes
2021. jan. 5. 17:42
16/24 Derjaderja válasza:
Kell, nem úszhat a pisiben az anyuka, és amíg hat az érzéstelenítés, kb 6-8 óra, addig a fenekét se tudja megemelni az ember.
Nekem sem fájt amúgy egyszer sem, pedig az elsőt előtte tették be, és mind2x a zuhanyzásnál vették ki.
2021. jan. 5. 17:48
17/24 anonim válasza:
nekem is volt, picit volt kellemetlen a felrakás, levételnél egy hirtelen kis szúró érzés és ennyi. az ilyesmi miatt érdemes császárnál is szülésznőt fogadni
2021. jan. 5. 18:48
18/24 anonim válasza:
Nővérként írom,hogy ha látod a beosztott nővéren/szülésznőn,hogy b.szatlan ( elnézést),inkább adj neki pénzt,hátha nem jársz úgy mint én. ( se fertőtlenítés,se csúsztató,sem egy szép szó, majd 2 hét sírva pisálás). Soha nem bántam/ bànnék így egy beteggel sem!
2021. jan. 5. 20:02
19/24 anonim válasza:
Nekem 5 éve pcsászárnál már érzéstelenítő után tették fel, a kivétel sem fájt. Cuki volt a nővér. (beöntés se volt)
Tavaly sürgősségi cs volt. Ott szerintem nem is volt katéterem.
V ha igen azt altatásban tették be, és vették ki.
Bp
2021. jan. 5. 20:30
20/24 anonim válasza:
Nekem hüvelyi szülésnél is volt. Vajúdás alatt, majd a szülőszobán kivették, szülés után újra 1 napig bent volt. Nem fájt sem a felrakás, sem a levétel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!