Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Programozott császárnál a...

Programozott császárnál a kiírtnál mennyivel hamarabb szoktak műteni? Számít a baba mérete, esetleg az hogy az előző gyermek mikor született?

Figyelt kérdés
Két kiírási időpontom van 03.31 v 04.02 két nap különbség az első uh szerint a másik mensi szerint. A lányom 38+6 napra született de 39 hetet írtak már be.
2016. jan. 1. 11:56
 1/6 anonim ***** válasza:

A barátnőmet a betöltött 38. héten császározták nemrég, mert nem fordult be addig a baba. A nővéremet a betöltött 37. héten, mert neki nem bírta már a szervezete, hogy terhesség alatt csak gyengébb asztmagyógyszert tudott szedni. Fulladt egy csomót.

Nekem a betöltött 38. hetet javasolta az orvosom, mert szedek egy gyógyszert, ami egy olyan betegségre van, amivel jobb nem kockáztatni az életemet. Volt egy doki, aki betöltött 37. hetet mondta, hogy akkor császározna meg, de őt otthagytuk (más okból). De ebből is látod, hogy minden doki más és más.:)

30hkm

2016. jan. 1. 12:00
 2/6 anonim ***** válasza:
39.heten altalaban de ez egyen es orvos fuggo is :) Pl en a masodik babaval betoltott 40.heten kellett befekeduni addig vartak hogy beindul-e. Ugy lett 2 nappal elobb elfolyt a magzatviz igy akkor mutottek. 3.babat 38.heten akartak megnezni es ugy megbeszelni a csaszar idejet de elobb jott 36.heten. Szoval a termeszet kozbe szolhat barmikor :)
2016. jan. 1. 12:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Engem betöltött 38.hét 1.napján császározott a dokim.
2016. jan. 1. 12:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Minden eset más. Nekem a saját betegségem miatt kellett a császár. A betegségem miatt be kellett feküdnöm a 36. héten, így ha beindult volna magától, azonnal meg tudtak volna császározni. A kiírt napig engedték volna, ha bírtam volna, de a 38. hét végén romlott az állapotom. Így épp 39 hetes voltam, amikor szültem. Előző nap beszéltük meg a végleges időpontot.
2016. jan. 1. 12:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Attól is függ, hogy mi miatt van a program császár.

Ha pl. a baba fekvése miatt (farfekvéses), de egyébként minden más rendben van, akkor akár a legvégéig is várnak, engem 40 hét + 1 naposan operált volna a doki, ha nem indul meg magától a szülés, de szerencsére megindult 4 nappal korábban.

2016. jan. 1. 13:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem 39+2 napra programoztak. Pszichiatriai okok miatt kell csaszar. Remelem nem indul be elobb.
2016. jan. 1. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!