Hanyadik heten kezdodnek terhessegnel a hanyinger, hanyas stb?
6 hkm vagyok.
Pontosabban 6hetes 5 napos.
Kb masfel hete reggelente hanyingerem van es undorodom mindentol.
Alig birok barmit is megenni ez termeszetes?
Folyton budoset erzek mindenhol.
Ezek mar a terhesseg tunetei?
Elso babam
Nekem is így volt a terhesség elején semmit sem tudtam szinte meg enni vagy mindig csak ugyanazokat az ételeket. Minden trimeszternek meg volt a maga slágere. Az első trimeszterben szinte csak gyors kajákat tudtam megenni mert azokat kívántam iszonyatosan de mást nem nagyon tudtam leküzdeni...Azt edd ami jól esik 🙂 Esetleg nagy pohár hideg víz vagy kóla enyhíthet rajta. Én a kólából kikavartam a szénsavat.
De nem törvényszerű, hogy hányni fogsz nyugi általában a második trimeszterben enyhülnek a tünetek:)
Én is a szerencsésebbek közé tartoztam mert kb 12 héttől elmúlt minden nem is hánytam, csak iszonyatosan hányingerem volt. Nekem egyébként kb a 7-8 héttől kezdődött.
Erdekes mert nekem is megy a hasam viszont en szedek magneziumot es Femibiont is.
Colat nagyon ritkan iszom de kiprobalom hanyingerre .
En inkabb az asvanyvizet iszom.
Fu most hogy mondod a gyors kajat bevernek egy hambit kar hogy nincs a kozelembe meki vagy burgerking 😆
Nekem nem volt egy szál hányingerem se, de ehhez hozzá tartozik, hogy már a fogantatás előtt is toltam az egyik legjobb K-vitamint, ami a nagy dózisú D-vitaminhoz kell és nem is tudtam még akkor, hogy a K-vitamin hiánya összefüggést mutat a terhességi hányingerrel.
Nem minden magnéziumvegyület okoz hasmenést, meg az se mindegy, hogy milyen dózisban szeded, meg egyébként képesek vagyunk hozzászokni, mármint később már ugyanakkora magnézium se hajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!