Van itt más egyetemista kismama?
Sziasztok!
Ha van itt még "sorstárs", ti hogy élitek meg a helyzetet, a vizsgaidőszakot stb? Nekem már kezd nehezen menni a tanulás, nem igazán tudok koncentrálni és kezdek kétségbe esni...
29+3
Én csak többé-kevésbé vagyok sorstárs, de megbántam, hogy azt mondtam az egyetemen, hogy decemberig még dolgozom, mikor január végére lett kiírva a baba. Nekem vizsgáim már nincsenek (csak olyan, amin én vizsgáztatnék, de idén ilyeneket nem vállaltam be) de a szorgalmi időszakban kellett rendesen dolgoznom, és már november végefelé éreztem, hogy a hátam közepére sem kívánom az egászet, inkább foglalkoznék a babával, stb. Valami miatt úgy gondoltam, hogy majd én leszek a céltudatos anyuka, aki majdnem végig dolgzik - csak minek? Maradhattam volna nyugton, pihenhettem volna, foglalkozhattam volna a babával, senki nem várta el tőlem, hogy eddig dolgozzak. Karácsonyra is tudtam volna jobban készülni, ha már december elején elkezdhettem volna. És persze a decemberi dolgok elnyúltak, szóval még egy hétig legalább ki kell tartanom és dolgoznom, bár már legalább a vége látszik. Szóval abszolút átérzem, hogy nehéz a helyzeted.
36+1 hkm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!