Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig tudom eltitkolni, hogy...

Meddig tudom eltitkolni, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Ameddig lehet szeretném húzni a nagy bejelentést.

Persze a férjemnek és a szüleimnek elmondom,de a munkahelyemen és a barátainknak még nem szeretném, addig amíg nem nyilvánvaló.

2008. dec. 1. 15:52
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Hát ez attól függ, hogy nő a pocak. 3-4 hónapig biztosan, főleg, ha ügyesen öltözöl.
2008. dec. 1. 15:54
 2/10 A kérdező kommentje:

És a többi jel... rosszullétek, ilyesmi.

Mindig nem lehet gyomorrontásom :)

2008. dec. 1. 15:57
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Nem torvenyszeru a rosszullet. Ha pedig megis hanyingered van, akkor szedhetsz B6 vitamint vagy Magne B6-ot (bar nem torvenyszeru, hogy segit). Titkolni pedig addig tudod, amig nem latszik, ez pedig alkatfuggo.
2008. dec. 1. 16:06
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

B6-tal az a baj, hogy csak napi egy szemet lehet bevenni, nekem annyi nem segített. Legalábbis az enyémre az volt írva, h. egy szemben a napi megengedett mennyiség (RDA) van.

Kérdezőnek: Attól függ mennyire nő a hasad, meg milyen a testalkatod. Munkatársam most szült és azt hittem még csak vagy 4-5hónapos lehet, mert én most tudtam meg nem rég, h. terhes. Ő elég molett, de a véknyabb nőkön sem mindig látszik a 4.-5. hónapig ruházkodástól függően.

2008. dec. 1. 16:14
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Ha hányinger van, jó a Magne B6. Én napi 3-at szedtem, a doki mondta, a 9. hónapban meg napi 8-at, na nem a hányinger miatt.
2008. dec. 1. 16:19
 6/10 anonim ***** válasza:
79%

gratulálok

mondhatod, hogy migrénes vagy.nekem hányásig szokott ilyenkor fájni a fejem.

2008. dec. 1. 16:22
 7/10 A kérdező kommentje:
Egyébként tényleg migrénes vagyok. Te mit szedtél rá terhesség alatt?
2008. dec. 1. 16:25
 8/10 anonim ***** válasza:
79%

paramax raphid.max. fél szemet vettem be, ha nagyon kellett, és ha nem használt még egyett.szóval fokozatosan.és próbáltam pihenni.de nem sokszor fájt a fejem terhesen, a megváltozott hormonok miatt.lehet neked is szerencséd lesz.mostanában viszont sajnos kezd visszatérni a migrénem.

sok boldogságot

4hónapos kisfiú anyukája

2008. dec. 1. 16:31
 9/10 anonim ***** válasza:
79%

Rajtam már a 10.hét körül látta mindenki. Azt mondták, "teljesen más" lettem. Pedig pockom még nem volt.

Úgyhogy én nem tudtam titkolni, főleg a barátok elől, akik jól ismernek, hááát lehetetlen lett volna.

Úgyszintén a kollegáim, akik nap mint nap néznek, egyből észrevették.

Így aztán én drukkolok neked, hogy bejöjjön a terved, és ne vegyék észre!

Grat a babához!

Üdv, 39 h.

2008. dec. 1. 18:37
 10/10 anonim ***** válasza:
70%
Én a 12. héten mondtam el a munkahelyemen, és nagy volt a csodálkozás. Még a kolléganőm is meglepődött, aki pedig szemben ült velem egész nap. Bő felsőket hordtam, egyáltalán nem látszott semmi. Hányingerem volt ugyan, de nem öntöttem szavakba az érzéseimet, úgy látszik, az sem volt látványos.... szerintem még 2 hétig biztos tudtam volna titkolni.
2008. dec. 1. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!