Meddig tudom eltitkolni, hogy terhes vagyok?
Ameddig lehet szeretném húzni a nagy bejelentést.
Persze a férjemnek és a szüleimnek elmondom,de a munkahelyemen és a barátainknak még nem szeretném, addig amíg nem nyilvánvaló.
És a többi jel... rosszullétek, ilyesmi.
Mindig nem lehet gyomorrontásom :)
B6-tal az a baj, hogy csak napi egy szemet lehet bevenni, nekem annyi nem segített. Legalábbis az enyémre az volt írva, h. egy szemben a napi megengedett mennyiség (RDA) van.
Kérdezőnek: Attól függ mennyire nő a hasad, meg milyen a testalkatod. Munkatársam most szült és azt hittem még csak vagy 4-5hónapos lehet, mert én most tudtam meg nem rég, h. terhes. Ő elég molett, de a véknyabb nőkön sem mindig látszik a 4.-5. hónapig ruházkodástól függően.
gratulálok
mondhatod, hogy migrénes vagy.nekem hányásig szokott ilyenkor fájni a fejem.
paramax raphid.max. fél szemet vettem be, ha nagyon kellett, és ha nem használt még egyett.szóval fokozatosan.és próbáltam pihenni.de nem sokszor fájt a fejem terhesen, a megváltozott hormonok miatt.lehet neked is szerencséd lesz.mostanában viszont sajnos kezd visszatérni a migrénem.
sok boldogságot
4hónapos kisfiú anyukája
Rajtam már a 10.hét körül látta mindenki. Azt mondták, "teljesen más" lettem. Pedig pockom még nem volt.
Úgyhogy én nem tudtam titkolni, főleg a barátok elől, akik jól ismernek, hááát lehetetlen lett volna.
Úgyszintén a kollegáim, akik nap mint nap néznek, egyből észrevették.
Így aztán én drukkolok neked, hogy bejöjjön a terved, és ne vegyék észre!
Grat a babához!
Üdv, 39 h.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!