Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ilyen hamar összejöhet a baba?

Ilyen hamar összejöhet a baba?

Figyelt kérdés
A helyzet az , hogy nem volt sose pontos a menstruációm viszont az utóbbi fél évben olyan szépen rendeződött, hogy percre pontosan megjött. November 27.-én volt az utolsó mensim első napja. A párommal megbeszéltünk, hogy szeretnénk babát és megpróbálkozunk. Meg kellett volna jöjjön, de ez elmaradt és a szokasos menstruáció előtti tünetek sem jelentkeztek. A biztonság kedvéért csináltam tesztet, ami negatív lett. Nyilván ha nem jön meg továbbra sem nőgyógyász lesz a következő lépés, de nem tudom mit gondoljak.
2020. dec. 29. 18:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es válaszoló. Közel 30 évesen csak tudom , hogyan is működik a teherbeesés?!🤷🏻‍♀️
2020. dec. 29. 18:42
 12/13 anonim ***** válasza:
56%
Gondolom, mi már 22 évesen tudtuk hogy működik mindez most már 25-éves a lányunk. Sok sikert !
2020. dec. 29. 19:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Első gyerek első hónapban, második a második próbálkozós hónapban összejött. Szóval igen, van ilyen. Ismerek két másik párt is, ahol azonnal, ahogy nem védekeztek, jött is a baba.
2021. jan. 1. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!