Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ilyen hamar összejöhet a baba?

Ilyen hamar összejöhet a baba?

Figyelt kérdés
A helyzet az , hogy nem volt sose pontos a menstruációm viszont az utóbbi fél évben olyan szépen rendeződött, hogy percre pontosan megjött. November 27.-én volt az utolsó mensim első napja. A párommal megbeszéltünk, hogy szeretnénk babát és megpróbálkozunk. Meg kellett volna jöjjön, de ez elmaradt és a szokasos menstruáció előtti tünetek sem jelentkeztek. A biztonság kedvéért csináltam tesztet, ami negatív lett. Nyilván ha nem jön meg továbbra sem nőgyógyász lesz a következő lépés, de nem tudom mit gondoljak.
2020. dec. 29. 18:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mért ne jöhetne össze ilyen gyorsan?Elég egy alkalom is ahhoz.Tesztelj 2-3 naponta,lehet ebből még baba.
2020. dec. 29. 18:03
 2/13 A kérdező kommentje:
Nyilván tudom , hogy lehet, csak a környezetemben sokaknak nehezen jött össze , így nem mertem magam elbízni, hogy ilyen rövid idő alatt sikerülhet.
2020. dec. 29. 18:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A nőgyógyászhoz most még korai volna menni,úgyse látna még igazán érdemlegeset.Max 2 hét múlva,márha addig se jönne meg
2020. dec. 29. 18:06
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze,értem én.Nehezen jön össze manapság sok párnak.Lehet neked ekkora szerencséd van ki tudja
2020. dec. 29. 18:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Összejöhet első ciklusban is, egy rakás párnak összejön. De ha negatív a teszt, akkor azért túlzásba nem vinném a reménykedést...

Lehet, csak korai, de ha PMS tüneted sincs, az is lehet, hogy ovulációd se volt. Fene tudja. Pár nap múlva ismételd meg, ha nem lesz pozitív, akkor nem vagy terhes.

2020. dec. 29. 18:10
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A negatív terhességi teszt miatt én nem élnék bele magam.Lehet késik,meg ha eddig nem is szokott a tudat, hogy babát szeretnétek bekavarhat kicsit a ciklusban.

Nagyon ritka hogy valakinek ne mutassa a teszt a terhességet.

2020. dec. 29. 18:13
 7/13 A kérdező kommentje:

Nincsen pms tünetem ezért is lepődtem meg. Máskor ilyenkor már minden létező tünetet produkálok.

Igazság szerint első próbálkozás kb mensi után volt , kettő peteéréskor.

2020. dec. 29. 18:14
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Összejönni összejöhet, nálunk mindhárom elsőre sikerült, de nem élném bele magam a helyedben, mert ha kiszámíthatatlan volt a menstruációd korábban akkor lehet, hogy tényleg csak megint megkavarodott a dolog.
2020. dec. 29. 18:14
 9/13 A kérdező kommentje:

Persze nem élem bele magam, de nyilván nagyon örülnénk ha sikerülne. :)

Köszönöm a válaszokat!

2020. dec. 29. 18:19
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Enged magadba a férfit és lesz gyerek .
2020. dec. 29. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!