Mik az árulkodó jelek?
Igaza van az első válaszolónak, sajnos egyértelmű jele nem igen szokott ilyenkor lenni, ha van is terhességi tünet azt nem lehet megkülönböztetni a pms tünetektől..
Én pl. pont ugyanazt éreztem amúgy mint mensi előtt, a nem várt előtt nagyon görcsölt a hasam, minden tünet stimmelt csak a vérzésem nem jött, emiatt teszteltem.. Az egész nem várt mensis időszak alatt úgy fájt a hasam mintha menstruálnék, majd ez egy hét múlva elmúlt.. Az igazi terhes tünetek a 6- inkább a 7. héten kezdődtek
Nekem holnap kéne, hogy megjöjjön és annyi most a változás, hogy nem az egész mellem fáj, csak a mellbimbóm, nem igazán fáj a hasam, inkább csak szúrkál, és kétszer megszédültem már a héten.
De ez lehet akár a szélsőséges időjárás, vagy az év végi fáradtság. Mióta babatervezés van, írom a tapasztalatokat. Meglátjuk hoz-e valamit a holnapi nap. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!