Pontosan hanyadik heten kezdődnek a rosszullétek?
Most 5+2 hetes terhes vagyok. Még semmi émelygés, hányinger.. Legutóbbi terhességemnél 5+4 hetesen volt egy pár percig tartó szédülés és vegul a 6+1 héten rendesen beindult a hányás émelygés stb, minden nap éreztem.
Tudom örüljek hogy jol vagyok de kezdek turelmetlenkedni hogy mikor kezdodnek a rosszulletek, jelezve hogy ott van meg es minden oke. Jelenleg semmit nem erzek, mintha terhes se lennek. Nektek hany hetesen kezdodtek a tunetek?
Ilyen hülye kérdést!
4-5 hetesen épphogy elkezdi termelni a hcg-t a szervezet, ilyenkor leginkább a szokásos pms tünetek vannak, 6-7. héttől a 12. Hétig nő rohamos mértékben csak a hormon. De egyébként nem ahány nő annyi féle, hanem amennyi terhesség, annyi féle tünet-nem tünet. Lehet egy terhesség végig nulla tünettel is egészséges és normális, lehet az 5. Héten hányással indító pedig megáll a fejlődésben, elhal.
Én csak fáradtabb voltam, az is a progitól volt. Amúgy nem éreztem magam terhesnek. Most se érezném, ha nem mozogna.
29hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!