Második terhességnél hamarabb kezdödnek a rosszullétek?
Figyelt kérdés
Van már egy 26 hónapos fiam,vele a 7.hèten voltam elöször rosszul.Ma vagyok 5+3 kalkulátor szerint ès már hányingerem van.
Megjövös èrzès meddig normális?Hol erösebb hol gyengèbb.
2015. júl. 28. 08:57
1/5 anonim válasza:
Igen, nekem hamarabb jött és erősebb is. Hasam is hamarabb látszódik :)
2/5 anonim válasza:
Elsővel már az nap hánytam,mikor meg kellett volna jönnie. Másodiknál semmi. Harmadiknál a 9.héten kezdődtek a rosszullétek. Nálam nem számított. Viszont a hasam minden terhességgel előbb nőtt
3/5 anonim válasza:
Első babánál nem éreztem egyáltalán hányingert. A másodiknál szerintem kb már az első napon hányingerem volt, ami a 14. hétig tartott, 0-24-ben.
De ez nem hiszem, h attól függ, hányadik terhesség.
4/5 anonim válasza:
Nekem is ennyi van 2 babo között. Az elsonel mar 5hetesen hánytam 14ig hetig 0-24 be. Most csak a 8heten kezdődött nem volt olyan erős 13hetesen semmi bajom nem volt. Sztem minden terhesség más. És ez a baba is lány.
36hkm
5/5 anonim válasza:
8 hetes vagyok, az elsőnél csai reggeli étvàgytalansàg volt, most délutàn jön ràm a kajaundor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!