Ki milyen termékeket használt az alábbiak közül?
Sziasztok!
Sok dolgot megvettem, de tapasztalat hiányában párat nem mertem:
Hordozókendő
Mellbimbó krém
Gátseb krém
Párásító
Párásítót azért szeretnék, mert apukám felől az egész család asztmás volt, illetve a férjem a mai napig az sajnos. Állítólag a párásító segít megelőzni, vagy csökkenteni a tünezeket, ha kialakulna. Mellette ha a babának nem kell, akkor a férjemnek jó lesz :)
Hordozókendőt pedig azért, mert a házimunkához muszáj leszek magammal vinni (férjem csak hétvégente van itthon) és a hordozóban nem tudom, hogy mennyire marad meg, hányszor kéne felkapkodni
A penész se használ ám az asztmának. Csak akkor vegyél, ha kifejezetten száraz a lakásotok.
Egyébként meg asztmára (meg kruppra, sima légúti megbetegedésre, tüdőgyulladásra...) az inhalátor az igazi, nem a párásító.
Szia. Bimbóvédő krémet mindenképp ajánlották, hogy már a kórházban az első szoptatás után kezdjem el kenni. Így is lett, és nem bántam meg, hogy hallgattam a tanácsokra, mert 3. Napra jött csak meg a tejem, addig csak szárazon szívta a baba ami nem túl kellemes, a technikája sem volt jó, így elég hamar ki is sebesedett mindkét bimbóm, amin a krém nagyon sokat segített. Lansinoh-t használtam, és a mai napig is bekenem néha, amikor úgy érzem.
Gátseb krémem nem volt, de lehet jól jött volna, mert igencsak megszenvedtem a gátsebemmel, hosszú hetekig fájt.
Rugalmas kendőnk van, biztonság kedvéért szereztem be használtan, még nem volt rá szükség.
Párásítóról nem tudok nyilatkkzni, nekem eszembe se jutott ilyesmi. A penésztől amúgy én is jobban félek mint a száraz levegőtől.
7 hetes a kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!