Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki milyen termékeket használt...

Ki milyen termékeket használt az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sok dolgot megvettem, de tapasztalat hiányában párat nem mertem:

Hordozókendő

Mellbimbó krém

Gátseb krém

Párásító

2020. dec. 25. 14:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Ezek közül csak mellbimbó krémet vettem, de azt sem igazán használtam. Most várom a második gyermekemet, nála gondolkodom hordozó eszközön, de mivel úgy is csak akkor fogom hordani, ha kirándulunk, még várok vele, mert mire oda jutunk, hogy tudunk menni, még eldől, melyik fajta lenne jó.
2020. dec. 25. 14:46
 2/16 anonim ***** válasza:
73%
Nekem ezek közül csak hordozòkendőm volt. 1x hasznaltam 10 percig. Karikàs hordozò, kèsőbb a csatos vált be helyette. Elèg pàràs volt a lakàs, sem a gàtamon sem a mellbimbòmon nem lett olyan seb, amit kezelni kellett volna.
2020. dec. 25. 14:53
 3/16 anonim ***** válasza:
82%

Rugalmas hordozókendőm volt. Hasznos, de nyáron szerintem nagyon meleg. Csurom víz volt a babám mindig. A csatos hordozó vált be később.

Mellbimbó krém segített, amikor a szoptatás első pár napján sebes lett a bimbóm. Utána nem kellett szerencsére. A kórházban adtak termékmintákat a csecsemősök, az bőven elég volt.

Brendonban vettünk elektromos párásítót. Panelben lakunk száraz a levegő. Nagyon szeretem.

2020. dec. 25. 15:47
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezek közül, a két leghasznosabb, nekem a hordozókendő és a párásító volt.

Igaz, amit elsőre vettem rugalmas kendő, nekünk nem vált be.

A karikás, meg később a csatos, igen.

A párásító, az első nagyobb megfázásánál jött jól.

Mellbimbókrémet, kismamacsomagban kaptam, de nem használtam.

Gátsebre, meg hűtött Aloe First-t, használtam.

Kifejezetten, nem vettem rá külön krémet.

2020. dec. 25. 16:05
 5/16 anonim ***** válasza:
92%

Első gyereknél párásító kivételével (mivel inkább párátlanító lett volna indokolt az akkori lakásunkban) mindet megvettem.

Hordozókendőből rugalmast, nem vált be, mert izomtónus probléma miatt nem volt hordozható. A második gyerekkel viszont jól jött, mivel az első se volt még túl nagy, így egyszerre mindkettővel tudtam foglalkozni. Később lett másfajta hordozóeszközünk is (babakocsi mellett).

Mellbimbó krémből a tiszta lanolin a legjobb, sokat segített első gyereknél. Másodiknál nem kellett, mert neki jobb volt a technikája, sose lett sebes a mellem.

Gátsebre az octenisept jobban bevált, mint a tipikus gátseb krém. Nekem sajnos mindkétszer nagy seb lett. Elsőnél szakadás is a vágás mellett.

2020. dec. 25. 16:05
 6/16 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, de konkrét márkákra, típusokra lennék kíváncsi :)
2020. dec. 25. 16:07
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

#4-es vagyok

Rugalmas-Liliputi-asszem, nem vált be.

Karikás- Bykay

Csatos-Gremese

Párásító-Sencor

Mellbimbókrém-Lansinoh, nem használtam

Gátra-hűtött Aloe First, illetve első 2 nap, Betadin kenőcs.

2020. dec. 25. 16:12
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor a lányom született, ezek közül csak Liliputi szövött kendőt vettem. Párásítónk nincs, de DoTerrás diffúzorunk több is van, de ezt még a terhességem előtt vettem.
2020. dec. 25. 16:13
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Lansinoh -mellbimbókrém

Liliputi-hordozókendő, csatos

Momert-párásító

2020. dec. 25. 16:21
 10/16 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, várom a további tapasztalatokat :)

Aloe First-öt honnan tudok beszerezni? Olvastam, hogy több mindenre is jó, így érdemes megvenni akkor is, ha esetleg gátvédelemmel szülnék

2020. dec. 25. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!