Ki milyen termékeket használt az alábbiak közül?
Sziasztok!
Sok dolgot megvettem, de tapasztalat hiányában párat nem mertem:
Hordozókendő
Mellbimbó krém
Gátseb krém
Párásító
Rugalmas hordozókendőm volt. Hasznos, de nyáron szerintem nagyon meleg. Csurom víz volt a babám mindig. A csatos hordozó vált be később.
Mellbimbó krém segített, amikor a szoptatás első pár napján sebes lett a bimbóm. Utána nem kellett szerencsére. A kórházban adtak termékmintákat a csecsemősök, az bőven elég volt.
Brendonban vettünk elektromos párásítót. Panelben lakunk száraz a levegő. Nagyon szeretem.
Ezek közül, a két leghasznosabb, nekem a hordozókendő és a párásító volt.
Igaz, amit elsőre vettem rugalmas kendő, nekünk nem vált be.
A karikás, meg később a csatos, igen.
A párásító, az első nagyobb megfázásánál jött jól.
Mellbimbókrémet, kismamacsomagban kaptam, de nem használtam.
Gátsebre, meg hűtött Aloe First-t, használtam.
Kifejezetten, nem vettem rá külön krémet.
Első gyereknél párásító kivételével (mivel inkább párátlanító lett volna indokolt az akkori lakásunkban) mindet megvettem.
Hordozókendőből rugalmast, nem vált be, mert izomtónus probléma miatt nem volt hordozható. A második gyerekkel viszont jól jött, mivel az első se volt még túl nagy, így egyszerre mindkettővel tudtam foglalkozni. Később lett másfajta hordozóeszközünk is (babakocsi mellett).
Mellbimbó krémből a tiszta lanolin a legjobb, sokat segített első gyereknél. Másodiknál nem kellett, mert neki jobb volt a technikája, sose lett sebes a mellem.
Gátsebre az octenisept jobban bevált, mint a tipikus gátseb krém. Nekem sajnos mindkétszer nagy seb lett. Elsőnél szakadás is a vágás mellett.
#4-es vagyok
Rugalmas-Liliputi-asszem, nem vált be.
Karikás- Bykay
Csatos-Gremese
Párásító-Sencor
Mellbimbókrém-Lansinoh, nem használtam
Gátra-hűtött Aloe First, illetve első 2 nap, Betadin kenőcs.
Lansinoh -mellbimbókrém
Liliputi-hordozókendő, csatos
Momert-párásító
Nagyon köszönöm, várom a további tapasztalatokat :)
Aloe First-öt honnan tudok beszerezni? Olvastam, hogy több mindenre is jó, így érdemes megvenni akkor is, ha esetleg gátvédelemmel szülnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!