Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek hatrahajló méhe van,kés...

Akinek hatrahajló méhe van,később látták csak a terhességet?

Figyelt kérdés
Vagy nehezebben vették észre?
2020. dec. 20. 16:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elvileg az van.

A teszt pozitív lett, majd a doki az uh-n rögtön látta a petezsákot.

2020. dec. 20. 16:37
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Nekem is az van. Semmi különbség nem volt. Azonnal látszott minden. Elvileg jobban tud fájni amikor nyúlnak a szalagok, de nincs összehasonlítási alapom.
2020. dec. 20. 17:02
 3/8 anonim ***** válasza:
2020. dec. 20. 18:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem indított szülésnél az éjszakás orvos mondta hogy az van. 😃

A saját nődokim meg se említette. Azonnal látszott minden.

2020. dec. 20. 18:27
 5/8 anonim ***** válasza:
3. Gyerekemmel vagyok terhes a doki a 2. Után(miután kézben volt a gyerekem már) mondta csak,hogy hátrahajló. Gondolom nem akart feleslegesen stresstelni. 3. Jött össze "legnehezebben" 5 hónap. 4+6 naposan voltam uhn mert szúrt az oldalam féltem nem e méhen kívüli. Akkor màr láttak homályos foltot. 5+4 naposan peteszákot és egy kis szöszmöszt. Akkor mondta ismét egy másik doki,hogy hatrahajló,de jön kifelé. 6+2naposan már volt szívhang :) szóval szerintem nem akadály
2020. dec. 20. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem akkor mondta a doki amikor megállapította a terhességet🤷🏼‍♀️

De pozitív teszt után egyből elmentem hozzá akkor lehettem 4-5 hetes kb. Akkor nem látott még semmit elküldött vérvételre ami kimutatta hcgt. Rá egy hétre már látta kb 5-6 hetesen de akkor még nem volt szívhang sem.

Azóta már 2 hetes a babóm 🙂

2020. dec. 20. 23:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is a 2. baba után mondta csak a doki. 😅
2020. dec. 21. 02:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is az van. Első uh.t amúgy is hüvelyi úton csinálják szóval nem hinném nem veszi észre a doki...
2020. dec. 21. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!