Van olyan, hogy valakinek annyira mélyen van a méhe, hogy nem látni a terhességet mondjuk 10 hetesen hasi UH-n?
Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 16:27
1/10 anonim válasza:
Nemhiszem, 10 hetesen már látni kéne!
3/10 anonim válasza:
Nincs.
Nekem 9+6 hetesen tökéletesen látszódott.
4/10 anonim válasza:
Szerintem kizárt.Mit értesz az alatt,hogy mélyen?Ha a belső méhszájat látják a hasi UH-on,akkor lehetetlennek tarom,hogy a méhet ne látnák.
5/10 anonim válasza:
Nálam 7 hetesen derült ki, hogy babát várok, egyértelműen megmondta a doki.
29hkm
6/10 anonim válasza:
Szia!
Nekem 5+6 hetesen hasit csináltak látszott, 3mm volt, szivecskéje pulzált, ma voltam magán UH-n, 7+1 hetes vagyok, ma is hasit csináltak, 1 cm-es, már hallottam a szívverését és a babát is láttam, pedig extrán hátrahajló a méhem!!! :))
Úgyhogy már látni kéne ilyenkor!!!
7/10 A kérdező kommentje:
Nektek mennyi idő volt mire meglátta az uhn?
2012. máj. 19. 11:02
9/10 anonim válasza:
7 hetesen először kézzel vizsgált meg, kb 1 perc után azt mondta ígéretesnek tűnik, aztán az UH-n kb 3mp után a szívhangot is mondta, nemcsak a petezsák méretét.
10/10 anonim válasza:
A terhesség megállapításakor még kézzel vizsgálnak, nálam kb. 5 mp után mondta a doki, hogy az vagyok, 7 hetes voltam akkor. Megint a 29 hetes válaszoló vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!