Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik figyelik a ciklusukat. S...

Akik figyelik a ciklusukat. Segítenének kiszámolni?

Figyelt kérdés
Ha november 17.én volt az utolsó együttlét,akkor mi az a lehető legkisebb kor ami lehet a terhességem?
2020. dec. 18. 17:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

9es.

Nincs semmi tünetem,a hányinger,mellfeszülés a napokban kicsit enyhült,de ez gondolom normális.

Se görcs,se vérzés.

De az előző vetélésemnek sem volt semmi tünete 😔

2020. dec. 18. 20:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem november 2.án volt spontán vetélésem. Vérzés után újra próbálkoztunk. November 15.én voltam együtt a párommal, és december 4.én újra pozitívat teszteltem.

Nekem 29.én kell majd csak orvoshoz menni, mert kB még semmit nem látna.

Szerintem korai volt még az orvos. De nem lesz baj :)

2020. dec. 18. 22:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem november 5. Én volt meg utoljára. Kb 6 hetes lehetek. De pont ezért nem merek elmenni dokihoz felek hogy semmit nem lát. És akkor meg 2 hetet stresszelhetek... nekem is volt vetélésem fél éve. Igaz most is aggaszt de január elejére mar legalább minden lát amit kell. Tegnap próbáltam időpontot kérni es nem tudott adni csak januárra.. hat meg ha akarnék sem tudnék menni... most megtanulok türelemmel várni bízni.
2020. dec. 19. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!