Antibiotikumot kell szednem és nagyon félek, segítenének?
Én a 2 terhességem alatt többször voltam antibiotikum kúrán, mint addig életemben. Gyerekeim köszönik szépen jól vannak, egészségesek. :)
Nyugi, nem lesz baj. Inkább szedjed a gyógyszereket, minthogy egy nagy gyulladás miatt neadjisten beinduljon a szülés.
A terhesség alatt is szedhető antibiotikumnak (penicilin és penicilin-származékok, pl. amoxicilin) nincs semmilyen káros hatásra a magzatra, évek óta nem tudom megérteni, hogy miért fél a gyógyszertől jobban a kismamák 3/4-e, mint a kezeletlen fertőzés okozta VALÓS veszélyektől.
Kb. olyan, mintha rafting túrán tigristámadástól félnél, nem a vízbeeséstől. NYUGI!
Kétoldali gennyes középfülgyulladásra kellett hogy antibiotikumot szedjek 34 hetes ikerterhesen. Kénytelen voltam: Választhattam hogy vagy beszedem, vagy esetleg továbbterjed és agyhártyagyulladásban elpatkolok.
A gyerekem kitűnően vannak, már 15 hónaposak.
Ha a nőgyógyász rábólint, nyugodtan beszedheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!