Milyen érzés mikor a baba rugja a hugyholyagod?Hány hetesen éreztétek először?
Figyelt kérdés
2020. dec. 14. 22:47
1/6 anonim válasza:
Borzasztó:D Konkrétan olyan, mint ha áram ütés érné a hólyagot és egyik pillanatról a másikra azt érzed hogy bepisilsz :D
2/6 anonim válasza:
Most 38 hetesen már fájdalmas nekem 😀
3/6 A kérdező kommentje:
En is erzek valami olyan szuros lenti fajdalmat...nem tudnam elmondani...mint aki tele van levegovel es van melle egy cikázó szúró fájdalom is vele,es pont ma fogalmazodott meg bennem hogy valyon a hugyholyagomat rugná már 2 napja?
2020. dec. 14. 23:06
4/6 anonim válasza:
Nem, ez valószínű fertőzés. Ha belerúg, azt hidd el meg tudod különböztetni, és akarva-akaratlanul be is pisilsz kicsit.
5/6 anonim válasza:
Én csak hirtelen jelentkező nyomást éreztem többször, de tudtam, hogy most menni kell pisilni, mert ha még egyszer oda nyom, akkor annak nyoma lesz :D szerintem ez azért már a végefelé érzekelhető ilyen szinten, sacc per kb 30-35 héttől:)
6/6 anonim válasza:
Velem kíméletesek voltak a gyerekeim, max a bőröm feszült a nagyobb mozgásoknál, de sosem fájt kicsit sem. Viszont ha folyamatos a fájdalom, az inkább fertőzés lesz, nézesd meg magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!