Szúró érzés a húgyhólyagomnál. Mi lehet?
kb. 1 hete érzem, néha erősebb, néha elmúlik! Hasonló érzés, mintha izomlázam lenne a húgyhólyagomban, vagy vezetékemben!
A pisilés egyáltalán nem fáj, nem sötét, nem véres, vagy gennyes! Csak eza fájdalom ne lenne! Lehet, hogy valami hugyúti fertőzés? Vagy csak a baba nyomja?
26 hetes km
Nekem is volt ilyesmi érzésem. Fájt a hólyagom, kérdeztem a dokit, hogy mi ez, megnyomkodta (belülről), azt mondta nincs baj. Sokszor jártam pisilni, hogy ne maradjon bent sokáig a "régi" pisi, hogy ne jusson hely a baciknak.
Valószínű a babám nyomta.
Nekem ez volt, nagyjából ilyen hetes terhesen, mint te. De azért ha mész a dokihoz, kérd meg, hogy vizsgálja meg!
Jó babavárást!
Köszi a választ!
És elmúlt magától? Meddig tartott? Attól félek, hogy valami húgyuti fertőzés, de biztos, hogy nem hólyaghurut!Annak ismerem a tüneteit!
Nagyon sokat iszok, és szinte óránként, vagy még sűrűbben járok pisilni, de ez szerintem terheyen normális, hiszen nyomja a gyerkőc a hólyagot!
Szia ,
sajnos már nem emlékszem, hogy meddig tartott (14 hónapos a babám). Én havonta jártam a nőgyógyászhoz, és az egyik alkalomnál kértem, hogy nézze már meg, rendben van-e a hólyagom, mert fáj. Szerencsére nem volt gond.
Legközelebb ha mész dokihoz, nézesd meg te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!