Húgyúti fertőzés terhesség alatt? Milyen orvosságot vehetek?
Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan hogy terhes vagyok, de 2 napja fertőzésem van, fáj amikor pisilek, szúr és most amikor vécéztem egy csepp vér is volt kis csomókás nagyon pici. Mintha megjönne.
De nem akarok semmilyen orvosságot bevenni nem akarok ártani a picinek, de kibírhatatlan fájdalmam van 😭 20-án kell Megjöjjön. Könyörgöm segítsetek.
2020. dec. 12. 22:52
1/8 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani, de valószínűleg meg fog jönni. Evvel viszont érdemes lenne orvoshoz menni. Még ha terhes lennél is, mert egy ilyen fertőzés árthat az embriónak. De addig is szedj tőzegáfonya kapszulát. Lehet, nem használ, de ártani nem ártasz vele.
2/8 anonim válasza:
Tuzegafonya kapszula, plusz biborkasvirag tea.
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!
2020. dec. 12. 23:39
4/8 anonim válasza:
Ilyenkor még nem ártasz a 'picinek', nem is csatlakozik még hozzád pár hétig. Nyugodtan szedhetsz gyógyszert.
5/8 anonim válasza:
Hát én orvoshoz mennék,ő tudja mit írhat fel.Nem kísérleteznek otthoni praktikákkal
6/8 anonim válasza:
Orvos! Monural antibiotikumot kifejezetten terheseknek is ajanljak.
7/8 anonim válasza:
Tozegafonya es tarsai csak megelozesre illetve kiegeszitesnek jok, ezen mar ez nem fog segiteni. Antibiotikum kell, menj orvoshoz.
8/8 anonim válasza:
Menj orvoshoz, ha ez feljut és elterjed a medencédben akkor gyulladást okozhat és még meddővé is tehet ha elhanyagolod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!