Van, aki mindenféle fájdalomcsillapítás nélkül szült? Leírnátok erről a tapasztalataitokat?
Nekem is szerencsém volt. Én 3 óra leforgása alatt szültem meg a kisfiamat. Mire fájdalomcsillapítót kértem volna, addigra közölték, hogy fölösleges, mert mire hatni kezd már tolási fázisba kerülök. Igazából bele sem gondoltam, hogy fogok-e kérni fájdalom csillapítót vagy sem, mert még volt másfél hetem a szülésig, nem volt semmi jele, hogy szülni fogok, egyszer csak megrepedt a magzatburok. Minden olyan gyorsan történt, hogy nem tudtam a fájdalommal nagyon foglalkozni. Igazából a fájdalom milyenségére nem tudok visszaemlékezni - már másnap sem tudtam - csak arra emlékszem, hogy a bordásfal fa rúdját majdnem kettétörtem, annyira kapaszkodtam bele. Fekve nem tudtam megmaradni, csak ülve. Viszont egy percig sem bánom, hogy fájdalomcsillapító nélkül hoztam világra a fiamat. Most ismét babát várok, és őt is fájdalomcsillapító nélkül szeretném megszülni. Remélem minden lehetőségem meg lesz rá. Viszont, ha fájdalomcsillapítót kérsz végül bármilyen oknál fogva, nehogy azt érezd, hogy ezzel valamit elhibáztál. Mindenki más,mindenki másképp reagál a dolgokra. Nehogy lelkiismereti kérdést csinálj majd belőle! Ahogy a sors hozza, úgy lesz a jó! Boldog babavárást, és problémamentes szép emlékű szülést!
25h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!