Van, aki mindenféle fájdalomcsillapítás nélkül szült? Leírnátok erről a tapasztalataitokat?
Én anélkül szültem. Szerencsére gyors és könnyű szülésem volt. Fájt, az nem mondom, hogy nem, de teljesen felesleges lett volna fájdalomcsillapítás. Bár nekem elég magas a fájdalomküszöböm, nem tudom, számít-e.
Nem is akartam kérni.
Másodikat várom, eszembe se jut a fájdalomcsillapítás, nem fogok kérni most se.
Ha minden oké, jól tágulsz, a baba feje beékelődött rendesen elméletileg fájdalomcsillapítók nélkül is simán lehet szülni.
Nálam is ez lett volna (lemaradtam az edáról , mert az oxitocintól nagyon jól tágultam és jöttek a fájások rendesen) viszont beakadt a köldökzsinór és emiatt nekem kicsit macerásabb lett a vége. De már túl vagyok rajta és egészséges a gyerkőc.
Én is így szűltem de nekem 10órás vajúdásom volt, hát, a végére már nem igen maradt erőm. Szörnyű élmény volt, ezért kistesó sem lesz. De a baba gyönyörű lett. :)
Tipp: egykis vizet, szölőcukrot vigyél be magaddal az ad energiát s nem leszel kiszomjazva. A légzésteknika is sokat segít, gyakorold. Ügyeskedj! :)
Mind 2 lányomat mindenféle fájdalomcsillapító nélkül szültem,és most várom a 3.babámat akivel 27.hetes terhes vagyok.Eszem ágában sincs kérni most sem ilyen szereket,legyen nekem természetes szülésem úgy ahogy kell!
Mellettem lesznek azok akikre számíthatok,a párom, a dokim,a szülésznőm,és pesze a megfelelő körülmények...
Én mindent úgy csinálok ahogy azt mondják,és így túl leszünk rajta.
Nem mondom,hogy nem fáj,de sokkal hamarabb túl lehet rajta lenni,mert az érzéstelenítő,meg afájdalomcsillapító lassítja atáhulási folyamatot,és ugye mikor ott vagy ,hogy szülni kell,mondjuk ki bátra,az is fontos,hogy minél hmarabb túl leyél rajta!
A tolófájásokat azok is fogják érezni akik kapnak ilyen szereket,csak mint írtam,náluk ez jobban elhúzódik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!