Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Más is tapasztalt...

Kismamák! Más is tapasztalt bal oldali hasi fájdalmat, felül, de nem közvetlenül a borda ív alatt, hanem attól lejjebb? 36 hkm

Figyelt kérdés
Kb a rekeszizom alatt és a gyomor környékén fáj, néha hosszanti irányban lejjebb is. Másnak is volt így? Először azt hittem nyúlik a bőröm, mert a babó arra az oldalra van befészkelődve, de mára már máshogy fáj

2020. dec. 10. 17:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ott fáj, említettem az orvosomnak, nem mondott rá semmit. Voltam vesetágulat miatt hasi ultrahangon is, ott nem láttak semmit.
2020. dec. 10. 18:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy te is ebben a cipőben jársz, viszont ha gond lenne biztosan mondott volna a dokid valamit rá 🥺 én is rakerdezek, majd szombaton megyek
2020. dec. 10. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi baj lányok, növekszik a méh, nyúlnak a tartószalagok. Szedjetek egy kis magnéziumot pár napig. Egy szülésznő.
2020. dec. 10. 18:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen :) 36. Héten még lehet magneziumot szedni?
2020. dec. 10. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért írtam, hogy pár napig.
2020. dec. 10. 21:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönjük szépen :)
2020. dec. 10. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Köszönjük, én is erre gyanakodtam 😊
2020. dec. 10. 22:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!