9 hetes terhes vagyok. Baj ha a cicámmal alszok?
Benti cica, oltásai és mindene megvan, orvos is látja 3 havonta. Lehet belőle baj, ha vele alszok?
Olyan kommenteket nem kérek, hogy mit keres az állat az ágyunkban meg stb...

11es.. igen is ezt okozza a fertőzés a magzatban! Hiaba terhes a kérdező joga van tudni! Nagyon csúnya tud lenni.. én már láttam ilyen gyereket... kórházban dolgozom. Nem sok kellett neki a halálhoz. És valószínüleg örök életében süket lesz. A szellemi dolgokat majd később tudjuk meg... Attól, hogy terhes vagyok igenis tudom, hogy milyen fertőzés mit okozhat. És tudhatja a kérdező is.
Amúgy meg ha valaki terhes a babája legyen az első és ne a háziállat mert a kettő nem egy szinten van. Csak az a baj, hogy ebbe a mai világba sokan azt hiszik, hogy a háziállat olyan ,mint egy gyermek. Pedig nagyon NEM!

16-os, de itt nem az volt a kérdés, hogy fogyatékos lehet-e a baba a toxoplazmától, mert gondolom a kérdező is tisztában van vele, hogy igen. A kérdés az volt, gond-e, hogy a benti(!) oltott macskával alszik.
És nem, ez negatív toxoplazma eredmény mellett sem probléma, tekintve, hogy mint írtuk, egy benti macska alapvetően elkapni sem tudja a toxoplazmát, hacsak nem etetik nyers hússal. Magyarul, semmi baja nem lesz, ha vele alszik. Ez kb. olyan mintha az kérdeznénk, baja lesz-e, ha fagyit eszik. Nem, nem lesz baja.
Csak az a gond, hogy nem többségetek egy sima kérdést sem tud értelmezni és végképp ne tud magára a kérdésre válaszolni...

17-es vagyok.
A 15-ösnek akartam címezni a kommentem, csak benéztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!