Eddig nem igazán vásároltunk, mert mindig volt valami, ami miatt halogattuk. Nem vagyok babonás, de bennem volt az is, hogy ha történik valami, nem akarom látni a kis cuccait...
Karácsonyra a családtól is babacuccokat kapnánk, amiket együtt választunk ki. A férjem munka miatt csak hétvégente van itthon, de együtt szeretnénk mindent megvenni, családi program :)
Ruhákat már vettem, igaz, nem sokat. Március közepén érkezik a kislányom, milyen ruhadarabokat érdemes venni?
(Bady, rugdalózó, kis pulcsik, nadrágok vannak).
2020. dec. 8. 12:35
2/6 anonim válasza:
Én 21 hetes vagyok, de már szinte minden megvan, sok mindent kaptunk is rokonoktól, a többit együtt vettük a férjemmel, és sok mindent rendeltünk. Most még könnyebb beszerezni mindent, míg könnyebben bírok mozogni, 7. hónapig szeretnék mindent beszerezni, én így vagyok nyugodt. 🙂
2020. dec. 8. 13:09
3/6 A kérdező kommentje:
Mi sajnos nem kapunk semmit használtan, mivel a családban nem mostanában volt baba :D Kicsi a család.
2020. dec. 8. 13:15
4/6 anonim válasza:
Nekünk úgymond szerencsénk volt, idén áprilisban született a sógórnőm kislánya, tőle sok mindent kaptunk és kapunk még áprilisig. 🙂
Másik sógornőm januárban szül, lehet még onnan is kapunk pár ruhát.
Mindhármunknak kislány. 😅
2020. dec. 8. 13:21
5/6 anonim válasza:
Én 26 hetes vagyok, és mindent megvettünk már, a pelenkázó komódot leszámítva. A 12.hét után kezdtünk vásárolni apránként, először olcsóbb cuccokat, utána jöttek a drágábbak. 2 hete vettünk babakocsit.
2020. dec. 8. 18:24
6/6 anonim válasza:
Persze, hiszen így nem kell mindent egyszerre megvenni majd. Én most 36 hetes vagyok, már mindene megvan. Azokon kívül, amiket felsoroltál, szerintem kis sapka, kocsicipő és esetleg valami dzseki/kabát fog kelleni. Bár amilyen az elmúlt években volt az időjárás márciusban, talán egy bundazsákot és vastagabb sapkát is érdemes beszerezni. :D én harisnyát, zoknit nem vettem, hanem olyan nadrágokat, amiknek van lábfej része is, szerintem praktikusabb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!