Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogyan jelentette be hogy...

Ki hogyan jelentette be hogy várandós?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ötleteket szeretnék gyűjteni, hogy ki hogyan jelentette be hogy kisbabája születik. Karácsonyi ajándék lesz a családnak.
2020. dec. 8. 11:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%

Mi sem karácsonykor mondtuk el, de pont azért amit itt előttem írtak, a családban más is próbálkozott, évek óta és sikertelenül

Mi szimplán adtunk egy uh felvételt a nagyszülőknek egy mama és papa feliratos Coca colával, azzal koccintottunk, nekünk is karácsonyra esett volna a 12. hét, de inkább vártunk, a karácsonyi szóljon a karácsonyról címszóval..

Többi rokonnak meg csak simán elmondtuk amikor rákérdeztek, mert már látszott a pocakom. Testvéreim tudták a pozi teszttől, férjem testvéreit ő rendezte le, ha jól tudom messengeren átküldte a képet a gyerekről, azon a részen van a gyerekpróbálkozás..

2020. dec. 8. 12:25
 12/14 anonim ***** válasza:
78%

Közeli családtagok messze laknak, így telefonon mondtuk el a nagy hírt.

A többi csalástaggal az esküvőnkön közöltük, nem volt senki, akit zavart volna vagy esetleg próbálkozna babával :) Jól sült el, és nem is a babáról szólt a lagzi.

2020. dec. 8. 12:32
 13/14 anonim ***** válasza:
63%
Ne akkor mond el, meg elég egy "apa-anya, terhes vagyok"
2020. dec. 8. 13:09
 14/14 anonim ***** válasza:
75%
Sziasztok Nagyikák!
2020. dec. 8. 13:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!