Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki milyen okbol, mikortol...

Ki milyen okbol, mikortol hagyta ott a munkahelyet terhesen?

Figyelt kérdés

Terhes vagyok 1 honapos. Azt olvastam a neten 8 honaposig lehet dolgozni. En nem tudom elkepzelni. Nyers hussal, macskaval nem lehet erintkezni. Az orvos mondta.

Ezenkivul olvastam h a tobbmuszakos, foleg ejszas nem jo. Meg ha igenybe van veve a labad.

Koszi a valaszokat. Felek, es stresszelek. Szeretem a munkam, de szivesebben keszulnek fel itthon az egeszre. Ki mit gondol?

2020. dec. 7. 21:26
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
3 havonta szokták ismételni, azaz minden trimeszterben kell. Nem állja a tb? Nekem Magyarországon állta 2 éve (most Németországban nem állja)
2020. dec. 8. 22:55
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, mármint akkor kell ismételni ha negatív az eredmény.
2020. dec. 8. 23:00
 33/37 anonim ***** válasza:
74%
Allja a tb. Nekem is allta 17ben es iden is. Mondjuk vicces.. Mivel, en atestem rajta. Ez 17ben kiderult de ennek ellenere 2szer neztek sz elso terhességem alatt. Maaajd... a masodik terhessegben szinten.
2020. dec. 8. 23:22
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Hmm. Ez érdekes, lehet rutinból nézték a többi vérvizsgálattal együtt. Ha egyszer elkaptad régebben akkor védett vagy te is meg a magzat is, csak a friss fertőzés veszélyes rá nézve. Esetleg kevés lehet az ellenanyagod és ezért újra tudsz fertőződni, de toxoplazmánál ilyenről még nem hallottam.
2020. dec. 8. 23:29
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Szamomra is teljesen logikatlan. Szegedre jártam gondozasra, szerintem ott ez a rutin, mindenesetre nem kaptuk el ujra :) jol vannak a gyerekeim es meg macskank is van.
2020. dec. 8. 23:33
 36/37 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező. Alapból ezt a vizsgálatot már nem állja a tb. De nekem csinálták tb alapon egyéb ok miatt. Negatív lett és ezért 6 hetente kellett ismételni. Mindet állta.

Így hogy a tied negatív lett, érdemes lenne terhesgondozason megkérdezni, hogy a továbbiakat felírnák e. Nekem azt mondta a nővér tavaly, hogy negatív után kötelező ismételni, de nekem már az első is tb-s volt így nem tudom ilyenkor mi van ha az első nem tb-s. Kérdezz rá.

2020. dec. 8. 23:52
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is csináltak, tb alapon. (Én már átestem rajta, így csak 1x)

Nekem a háziorvosomhoz kellett mennem labor beutalóért, ő mondta, ha ő adja akkor fizetős (5.000ft lett volna). De ha a nőgyógyász adja a beutalót, akkor van tb alapon.

Legalábbis 2019elején így volt.

2020. dec. 9. 07:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!