Ki milyen okbol, mikortol hagyta ott a munkahelyet terhesen?
Terhes vagyok 1 honapos. Azt olvastam a neten 8 honaposig lehet dolgozni. En nem tudom elkepzelni. Nyers hussal, macskaval nem lehet erintkezni. Az orvos mondta.
Ezenkivul olvastam h a tobbmuszakos, foleg ejszas nem jo. Meg ha igenybe van veve a labad.
Koszi a valaszokat. Felek, es stresszelek. Szeretem a munkam, de szivesebben keszulnek fel itthon az egeszre. Ki mit gondol?
Kérdező. Alapból ezt a vizsgálatot már nem állja a tb. De nekem csinálták tb alapon egyéb ok miatt. Negatív lett és ezért 6 hetente kellett ismételni. Mindet állta.
Így hogy a tied negatív lett, érdemes lenne terhesgondozason megkérdezni, hogy a továbbiakat felírnák e. Nekem azt mondta a nővér tavaly, hogy negatív után kötelező ismételni, de nekem már az első is tb-s volt így nem tudom ilyenkor mi van ha az első nem tb-s. Kérdezz rá.
Nekem is csináltak, tb alapon. (Én már átestem rajta, így csak 1x)
Nekem a háziorvosomhoz kellett mennem labor beutalóért, ő mondta, ha ő adja akkor fizetős (5.000ft lett volna). De ha a nőgyógyász adja a beutalót, akkor van tb alapon.
Legalábbis 2019elején így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!