Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki milyen okbol, mikortol...

Ki milyen okbol, mikortol hagyta ott a munkahelyet terhesen?

Figyelt kérdés

Terhes vagyok 1 honapos. Azt olvastam a neten 8 honaposig lehet dolgozni. En nem tudom elkepzelni. Nyers hussal, macskaval nem lehet erintkezni. Az orvos mondta.

Ezenkivul olvastam h a tobbmuszakos, foleg ejszas nem jo. Meg ha igenybe van veve a labad.

Koszi a valaszokat. Felek, es stresszelek. Szeretem a munkam, de szivesebben keszulnek fel itthon az egeszre. Ki mit gondol?

2020. dec. 7. 21:26
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Óvodában dolgoztam, az első trimeszter után táppénzre mentem. Az orvosom javasolta a táppénzt, főleg a koronavírus miatt. Benti cicám van, ugyanúgy simogatom meg minden, csak a párom vette át az alom takarítását. A nyers húst pedig megenni nem szabad, viszont nyugodtan hozzáérhetsz.
2020. dec. 8. 09:12
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
20. hétig, de nem önszántamból, hanem az orvos mondta, hogy többet be ne tegyem a lábam a munkahelyemre. Olyan stresszel járt a munkám, hogy a férjem is azt szerette volna ha eljövök. Utána kaptam pár feladatot, amit otthonról végeztem, de a benti hajtásban nem volt részem.
2020. dec. 8. 10:45
 23/37 anonim ***** válasza:
69%
Én dolgozni akartam a végéig de a vészes hányás közbeszólt így a 8.héttől táppénzre vettek . Aztán 36.héten elmúlt, aztán visszamentem és szó szerint onnan mentem szülni. (állómunka)
2020. dec. 8. 11:57
 24/37 A kérdező kommentje:
Aki szerint az orvos hülye, annak üzenem h aki nyers hussal dolgozik, azonnal abbahagyhatja a munkát.
2020. dec. 8. 16:42
 25/37 anonim ***** válasza:
76%
Azért úgy hogy nem tudjátok mi a munkája, kicsit erős lehülyézni! Ha teszem azt húsfeldolgozó üzembe dolgozik, az nem ugyanaz mint amikor heti 2x csirkét sütsz.
2020. dec. 8. 17:05
 26/37 anonim ***** válasza:
27%
25 en ezt a részét nem kommentaltam, egyrészről igazad van, de ha a kérdés kiírását nézed, nem ezt sugallja. És az viszont nettó baromság, hogy ne lehetne érintkezni nyers hússal vagy macskával. Megint más ha valaki nyakig husleben tocsog napi 12 órán keresztül.
2020. dec. 8. 17:18
 27/37 anonim ***** válasza:
39%
Kérdező, az orvos hülye, ha nem lenne az, tudná, hogy toxoplazmózist benti macska pl. nem tud elkapni, ezért azzal simán érintkeznek bárki, még szét is puszilgathatja.
2020. dec. 8. 19:45
 28/37 anonim ***** válasza:
87%
27 ez megint hülyeség. A benti macska pont ugyanúgy elkaphatja ahogy te magad. Szennyezett elemiszerről. Vigyázni kell de nem kell tulparazni.
2020. dec. 8. 20:05
 29/37 anonim ***** válasza:
74%
28-as, jó, ha valaki nyers hússal eteti a macskát, de azért ez ritka szerintem.
2020. dec. 8. 20:23
 30/37 A kérdező kommentje:
Most csinalnak toxoplazmozist. Szerintetek érdemes volt? A tb nem állja, úgyhogy 13000ft volt... De ennyi erővel ha később kapom el ezt a fertőzést akkor mi van? Mert idáig nem érintkeztem nyers hussal, de mi van ha később lesz vmi. Nem értem, bocsi. Ha most csinálnak ilyen vizsgálatot akkor később is kellene nem?
2020. dec. 8. 22:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!