Szapora szivverés, 37,3-hőemelkedés, hasi szurkáló fájdalom. Ezek a terhesség tünetei?
A pulzusod normális, nekem terhesség előtt is 100 körül volt, most is 90-100 nagyjából. A hőemelkedés is stimmelt az elején, bár hivatalosan hőemelkedésről 37.5 felett beszélünk :) A szúró érzés szintén normális, de ha görcsölni kezdesz erősebben, akkor irány a doki.
Amúgy meg ha esetleg még feljebb kúszna a hőd, akkor lehet meghültél, arra nam árt odafigyelni.
Igen😊😊😊
Nekem pontosan ezek voltak a tünetim, és ez az első trimeszterben végig meg is maradt. Hányingerem csak most van.
Egy 35 hetes kismama
Köszi a válaszokat. Sajnos családi ügy miatt jelenleg külföldön vagyunk és nem tudok el jutni az orvosomhoz majd csak 20 adika után, és pont most lett pozitív a tesztem amikor nem számítottam rá:D
Amúgy nagyon örülünk neki a férjemmel csak aggódom a szapora szívverés végett. Kellemetlen, főleg éjjel mikor arra ébredek hogy zakatol a szívem, és olyankor nem bírok vissza aludni se :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!