Szódabikarbónás baba neme teszt?
Figyelt kérdés
Konkrétan igazából arra lennék kíváncsi, hogy volt e olyan aki meg csinálta, jócskán fel habzott (enyém szinte kifutott a pohárból a hab) egyértelmű fiút mutatott, de mégis kislánya született? Fordítva olvastam több véleményt is hogy semmi nem történt egyértelmű lányt mutatott a teszt, mégis kisfiú született. De habos verzióról nem olvastam senkitől se hogy aztán mégis kislány lett :)2020. dec. 2. 10:03
11/15 anonim válasza:
Nem vagyok megkerseredett, csak normalis🤣
12/15 anonim válasza:
Ja normális, inkább unalmas valaki akinek a humorérzéke és a kísérletező kedve nuku. Gondolom izgi lehez veled és a társaiddal az élet amikor szerintetek minden felesleges marhaság ami nem tudományos alapokon nyugsziky
13/15 anonim válasza:
Kedves.. A habzás mértéke attól függ mennyi a pisiben a húgysav.
Felejtsük már el ezt a baromságot, hogy a szódabikarbóna képes a baba nemét megmondani.
14/15 anonim válasza:
Márpedig én kipróbáltam brahiból...
Szerintem az sem jobb akinek van egy pozitív tesztje, de 2 naponta tesztel, hogy erősödik-e?!
Nekem pezsgett mint a jóég, fiam lett amúgy, de ez nyilván nem volt mérvadó...
15/15 anonim válasza:
13: én is írtam neki egy kommentet a savval kapcsolatosan, de törölték...
PAFFF!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!