Nálatok bejött a szódabikarbónás baba neme teszt?
11+4 hetes vagyok, lassan UH de szórakozásból kipróbáltam ma reggel.
Aszerint kislány.( nem habzott fel a szódabikarbónás pisi ) Viszont a kínai naptárban nagyon hiszek, és aszerint kisfiú. Meg jól viselem a terhességem...
Szerintetek van valóságalapja ezeknek?
Konkrét tapasztalaitokat megoszthatnátok. Természetesen mindegy a neme. Lényeg az egészség.:)
Egyik se megbízható, se a szódabikarbóna, se a kínai naptár.
Üdv: három gyerekes anya
16 hetes kortól érdemes a szódabikarbónás, hipós teszteket megcsinálni. Nekünk semmi nem történt amikor összeöntöttük, lányunk lesz egyébként. A kínai naptár is lányt mondott.
Terhességi tünetem egyáltalán nem volt, egyszer sem hánytam, savanyút kívántam. Tipikus fiús terhesség sztereotípiák. :)
2.válaszoló azért nálad ezekszerint bejött a kislány mindkét opció szerint :)
Amúgy én is gondoltam rá, hogy korán csináltam meg. De az én orvosom 12.héten szinte biztosra szokta mondani a nemét, ugyhogy majd lehet már jövő héten kiderül, ha jól fekszik. Először is az a lenyeg hogy minden legyen rendben, hiszen hetek óta nem láttam.❤
Nekem a kínai naptár sem jött be :)
A szodabikarbónás meg egyenesen baromság. Miért akarod magad felrevezetni ilyen hülyeségekkel?
Kínai naptár: fiú. Szóda: fiú. Rosszullét hiánya: fiú. Pocakforma: fiú. Kívánt ételek: fiú.
Akárhogy nézem, ez a baba itt mellettem: LÁNY! 😂
Kínai naptár nem jött be.
Szódabikarbóna sem
Sütőpor igen. Ez több ismerősömnek is bejött.
Nekem egyik se jött be. Kínai naptár alapján fiúnk lenne... hát lányunk lett és semmi bajom nem volt terhesen. A rosszullevésnek sincsen semmilyen köze a neméhez. Mire alapozod, hogy van köze a rosszulléthez a nemhez?
A kínai naptár alapján megint csak fiúnak kell lennie a babámnak, kíváncsi leszek, még nem tudjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!