Bejött valakinek a szódabikarbónás vagy lilakáposztás teszt a baba nemét illetően?
Tudom, ezek elvileg hülyeségek ésasatöbbi, de ha más nem, komolytalanul véve kíváncsiságból meg lehet csinálni, míg ki nem derül a baba neme... :)
Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy hányan vannak itt, akiknek bejött/nem jött be a teszt eredménye? Attól függetlenüol, hogy hülyeség, sokat olvasgattam külföldi oldalakon (ott nagy divat ez a két teszt) és ahogy látom, igazából többeknek bejött, mint nem, sőt olyat is olvastam, hogy mikor sokaknak csinálták meg, akkor kb. 75%-nak mutatott igazat, ami azért már nem olyan kevés...
Nekem amúgy mindkettő lányt mutatott, bár a 12 hetes UH-n azt mondta a szonográfus, inkább fiúra tippelne, bár nem tudja még ilyenkor biztosan megmondani.
Ilyen "baromság az egész"-jellegű válaszokat nem kérek, leírtam, hogy nem kell ezt vérkomolyan venni, akinek nem tetszik a kérdés, menjen tovább :)
Az a baj ezekkel, hogy olyan dologra tippel, amit 50%, hogy eltalál. En csinaltattam egy 100%-os tesztet. Prenanak hívják.
Ilyen vudu sálán baromságból anyam csinált valami ingásat. Az is fiut hozott ki, de hát, az 50% nem olyan kicsi 😀
Amúgy nekem is már a 12 hetes uh-n amit tippeltek az jött be végül.
Volt még két ilyen naptáras izé, azok lányt mutattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!