Szódabikarbónás baba neme teszt?
Nekem kislányom lett és egyáltalán nem habzott, egy kicsit sem.
Aki meg amiatt lehülyéz mást, hogy kipróbál ilyen praktikákat, az gondolom nem állt kétszer sorba humorérzékért...
#2: tényleg valamiféle teszthez kéne kötni a gyerekvállalást....
ABszolút anyámborogass kategória.... :-D
Jajj, nem tudom, miért kell ilyen begyepesedettnek lenni, szerintem mindenki tisztában van vele, hogy nem a szódabikarbónás pisi fogja 100 százalékra megmutatni a baba nemét, de azért jó kis szórakozás lehet, míg az ember a nagy titok kiderülésére vár.
Ez csak szórakozás, semmi több. Kb. mint megvenni egy sorsjegyet, kívánni valamit a szülinapi gyertyák lefújása közben vagy a zebra fehér csíkjaira lépni. Apró szórakozások az életben, amit senki nem vesz komolyan.
Mondjuk elmondom, csináltak már felméréseket Angliában ezzel kapcsolatban, mert ott nagy divatba szódabikarbónás teszt és elvileg 70-75 %-ban tényleg bejön. Az azért több, mint az 50 %.
Kérdező, én megcsináltam, kislányt mutatott, de már egyértelműen kisfiam lesz.
Előtte pár órával megiszol három pohár citromos limonádét, garantáltan habzás lesz a szódabikarbónával...
De ugye ez nem befolyásolja a születendő baba nemét...
:-D
9-es pont ez a lényeg! A tesztnek sincs tudományos alapja ezért SZÓRAKOZÁS.
A habzás ezer dolgon múlik,de pont nem a baba nemén ez mindenkinek világos, a teszt csak érdekesség. Mondd valamit és ennyi, nagyobb izgalommal várod a vizsgálatot vajon tényleg fiú-e. Nem kell ennyire megkeseredettnek lenni.
Egyébként igen, ezt te is megtudnád tenni (a tippelést), ahogy a családtagok is tippelgetnek a has formája alapján pl. amiről szintén mindenki tudja, hogy nincs alapja, de ez is izgalmasabbá teszi a várakozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!