Imádom, de félek is egy kicsit tőle! Mi legyen, hogy csináljuk?
Most szeptemberben lesz egy éves a kis szobacicánk, tényleg szobacica, picikorában hoztuk el, rendszeresen látja orvos minden oltást megszokott kapni, de 13 hetes vagyok, és sokan mondják hogy kisbaba mellett nem szabad állatot tartani!! Tényleg nagyon szeretjük, de félek, hogy mi lesz a baba mellett!!
Olyan válaszolókat szeretnék akiknek ugyanígy van cicájuk, és megtudták oldani ezt a dolgot, és, hogy hogyan!!!
Köszönöm mindenkinek
ekem nincs szoba cicám, de több ismerösömnek van.
Amire figyelnék hogy a gyerek szobájába szigorúan tilos legyen neki mennie, ha lehet semmi kapcsolat ne legyen vele 1 éves koráig.
A macska ször alergia nálatok biztos egyszerübben kialakulhat.
De sokan tartanak macskát is és gyereket is. Meg kutyát is, az pont ugyan olyan.
Nekünk is van, én is féltem. Toxoplazma eredményem: nem estem át a betegségen.
Jobb a cica,mint a FP játékok-komolyan.
A cicára kacagott, mászott, futott, fut a mai napig. Imádják egymást.
Sokkal többet kell takarítani, nem mehet be az újszülötthöz, de ez később változni fog.
Gyermekorvos anno totál kiakadt a cicánktól, a gyereket mindenféle kivizsgálásra küldte, ami negatív lehet-cica maradhatott.
Hozzá kell tenni, hogy ehhez kell egy igazán jámbor, soha nem meghülyülős cica.
Almot apa cserélte terhesség alatt.
Még állatorvoshoz is elvittük terhességem alatt, de megnyugtatott, hogy a whiskastól nem kap betegséget.
Ne adj neki nyers húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!