Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is szenved(ett) álmatlansá...

Más is szenved(ett) álmatlanságtól?

Figyelt kérdés

Még csak pár napja teszteltem pozitívat, de egyszerűen napok óta gyötör az álmatlanság. Elalszom mondjuk 10-kor, és hajnali 1-kor felébredek, és már csak forgolódom, egyszerűen nem tudok visszaaludni.

Emiatt másnap fáradt vagyok, a koncentrációról nem is beszélve.

Van valami, ami segíthet, illetve el fog-e múlni idővel?

#Álmatlanság terhesség elején
2020. nov. 28. 03:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! 😀 Készülj fel rá, hogy most már jó ideig nem fogod kipihenni magad. Ugyan én szerencsére viszonylag jól aludtam a terhességem elején, de aztán jött az állandó wc-re járkálós időszak...örültem ha csak 2x keltem éjszaka, de volt olyan is, hogy 4x. 😅😅 Most 3 hetes a babám...visszasírom amikor csak a wc miatt kellett kelnem, pedig még csak nem is egy balhés baba...van hogy fél óra alatt vissza alszik, de van hogy 2 órát fent van. Ha teheted napközben is pihenj 1-2 órát. Kitartás
2020. nov. 28. 09:54
 12/19 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek a kedves szavakat! A napközbeni pihit megpróbálom, éppen most is zombi módban ülök a kanapén😄

Jó egészséget mindannyiótoknak!

2020. nov. 28. 10:02
 13/19 anonim ***** válasza:
Toljál be egy nyugisabb sorozatot gyorsan, esetleg mellé egy kis citromfű teát, vagy hasonlót, ha van, hátha elszenderedsz, ilyen állapotban pár percnyi szundikálás is aranyat ér! Kitartást! Én pont ilyen zombi üzemmódbnan néztem zombikat anno, a második terhességem allatt pörgettem ki az összes addigi évad Walking Dead-et (is), érdekes mód semmit nem bírtam nézni, csak amiben ömlik a vér, még mondják azt, hogy nem furcsák a terhesek:D Persze Neked valami nyugisabbat ajánlok, én fura vagyok alapon is, terhesen meg egyenesen ufová váltam.
2020. nov. 28. 10:27
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Az első trimeszterben rosszul aludtam és nem is voltam fáradt, ahogy a nagykönyvben írják. Viszont később már jól aludtam. A vége fele persze kb 12x pisiltem éjjel de ezt már alvajárva abszolvaltam. Ne hagyd magad megrémíteni. Kisfiam már 8 hetesen ataludta az ejjelt igaz most 10 honaposan kétszer kel, de ez is csak annyi, hogy eszik és alszunk is tovább. A környezetemben minden gyerek ilyen 1-2x kelős, csak a neten olvasok en is remsztorikat. Persze akinek nem rém a sztorija, minek írogassa. Csak így aránytalanul olyan, mintha nem lehetne kipihent egyetlen anya se. Nyugi, gyakrabban alszik valami elfogadható módon egy baba, mint nem.
2020. nov. 28. 10:43
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem a második trimeszter volt a megkönnyebbülés ilyen téren is.

Az elsőben még csak csak ment az alvás...

De most a vége felé már örülök ha héten egyszer kitudom magam aludni rendesen. 🤦 mondjuk főként azért mert a drága leányzó a pocakban éjjeli bagoly jelenleg 😅 illetve a sok pisilés hiába nem iszok este lefekvés előtt egy órával... De mindig képes úgy helyezkedni meg rugni hogy az tuti hogy a hólyagom legyen 😅

Szóval nem biztos hogy lesz ez jobb az idővel 😅

2020. nov. 28. 11:46
 16/19 A kérdező kommentje:

Tök jó fejek vagytok, és mindenki más-más sztorival😊 Próbáltam szenderedni egy kicsit du., de inkább az esélytelenek nyugalmával😀 A citromfű teát írta valamelyikőtök, arról olvastam, hogy jó lehet, megpróbálom beszerezni itt kint.

Azért remélem valamikor alszom majd egy hatalmasat, amivel kihúzom egy ideig 😀

2020. nov. 28. 17:45
 17/19 anonim ***** válasza:

Kitartást kérdező, lehet vannak nehézségek, de mikor ránézünk majd a kicsinkre minden nehéz napot, percet feledtet majd. Boldog babavárást kívánok neked a továbbiakban is! 😊

25 hkm

2020. nov. 28. 18:32
 18/19 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, nagyon köszönöm a kedvességet!😊 Boldog babavárást neked!⚘
2020. nov. 28. 21:40
 19/19 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen! ☺️

(17-es válaszoló)

2020. nov. 28. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!