A te babád is álmatlanságban szenved?
Szia!
Vlóban rá kéne jönni mi lehet az oka. Rá kell szánni néhány napot és próbálgatni. Hidegebb, melegebb...stb. Az én lányom még csak négy hónapos, de nappal így sem nagyon alszik. Cserébe az éjszakát átalussza. Mi úgy szoktuk, hogy, ha mégis felébredne és nincs hami idő, akkor marad a csend, nem kapcsolunk se lámpát se tévét. Általában amíg tudom bent hagyom a kiságyban, oda állok símogatom...ilyenek. Végszükség esetén be veszem a nagy ágyba a karomba, megvárom míg elpiiled és visszateszem. Fontos, hogy megtanulja, hogy éjszaka van, akkor is, ha ő nem álmos.
Remélem segít valami! Sok sikert és jó pihenést!
Szia!
Lányom 4 hónapos kora óta szinte óránként fent van. 15 hónapos most. Már felváltva alszunk vele apával,mert már nem lehet birni. Amit ajánlok neked: nincs-e melege, nem e fázik, nem-e szomjas, éhes, nem e száraz a levegő. Ezeket figyelembe venni, aztán ágy átrakás.
Homeopátia: Chamomilla vulgaris 15 ch, Kálimum phosphoricum 9ch, (ezekből estére 5 golyó, persze egyszerre csak egy fajta), Sedatif Pc. mi ezeket próbáltuk, semmi sem vált be. :(
Viburcolt is próbáltunk, 2 héten keresztül, az is hatástalan volt.
Én feladtam már.
Kitartás Neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!