Nurofen, panadol, ha már nagyon szenved a baba, árthat/hozzászokhat?
Fogzásra adod?
Ha igen, és már nappal is így küzdött, akkor szerintem legkésőbb holnapra áttörik a foga, utána meg már nem kell majd adni, mert akkor teljesen megszűnik a fájdalom.
Én is adtam, ha nagyon kellett, akkor nappal is. De egész fogzás alatt összesen max 6x.
Ez butaság, hogy később nem fog hatni.
Nyugodtan adhatod, max. 3 napig. Mit gondol aki ezt mondta, ha mondjuk a gyerek hetekig lázas komoly betegségtől, akkor nincs lázcsillapítás??
Úgy szokták adni, hogy felváltva a Panadolt 3 napig, majd Nurofent 3 napig, mert más-más a hatóanyaga, így lehet huzamosabban szedni.
De ha fogzásra adod, akkor tényleg csak ha nagyon muszáj, mert a gyomrának sem tesz jót, azért ezek gyógyszerek.
Ritkán Én is adtam a kisfiamnak, mikor jöttek a fogai, több átalvatlan éjszaka után egy-egy adagot, hogy pihenjen is kicsit szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!