Más babája is szenved ma? Az enyém (11 hónapos) nem
eszik, nem iszik, csak aludna egész nap.
Figyelt kérdés
Már 3 órát aludt, és már megint csak dülöngél, közben meg nyafog szinte folyamatosan. Front van vagy beteg lenne?
2011. okt. 10. 16:07
1/9 anonim válasza:
Szintén 11 hónapos, nagyjából ez volt eddig a mai napunk nekünk is...
Eleddig ráfogtam arra, hogy épp készül kibújni két fogacska. Amúgy ma én se vagyok a topon valahogy, lehet vmi a levegőben.
2011. okt. 10. 16:23
2/9 anonim válasza:
Az én majdnem 2 évesem 3/4 9 -ig aludt ma, pedig általában 6-7 között szokott kelni. Ezután a nagy alvás után nyilván nem aludt délben, de onnantól csak szédelgett. Hiába feküdtünk, meséltünk. Majd negyed4-kor aludt el váratlanul, és nem rég ébredt tök nyűgösen. Szóval érdekes estének nézünk elébe, majd gondolunk egymásra, mikor ti se alszotok, mert kialudta ma magát a gyerek! :-)
2011. okt. 10. 16:23
3/9 anonim válasza:
Gondolok még esetleg torokfájásra, ha nem akar se enni se enni meg nagyon nyűgi!
2011. okt. 10. 16:24
4/9 anonim válasza:
Én se tudom mi van, de az én 2,5 évesema 7 óra helyett majdnem 8kor kelt, és most sem lehet altatni, pedig kettő körül szokott. Akkor lehet , tényleg van "vmi a levegőben"??
2011. okt. 10. 16:27
5/9 A kérdező kommentje:
De jó, hogy nem csak az enyém. Ezek szerint nem beteg, csak a front... És a tieitek esznek legalább? Az enyém még a kekszet se, pedig abból bármikor, bármennyit képes lenne benyomni.
2011. okt. 10. 16:30
6/9 anonim válasza:
Ma napközben kínkeservesen tudtam csak elaltatni, viszont éjjel jól aludt. Az étvágya jó.
2011. okt. 10. 16:36
7/9 anonim válasza:
A délutáni altatás egy kerek óráig tartott nagy sírás árán.Délelőtt 40 percet aludt, ebédre ébredt, aztán hányt egyet (inkább eltúlzott büfi volt, de ilyet még nem csinált).Uzsonna előtt bealudt egy fél őrára, aztán nyűg és hiszti egész nap.
Én is a bújó fognak tudtam be, még az ínyét is bekentem, de csak nyűglődött tovább.6-kor bealudt és még mindig alszik, mostmár nem ébresztem, majd reggel fürdik :)
Bár lehet, hogy vacsizni még felébreszt :)
9 hónapos a lányka
2011. okt. 10. 20:50
8/9 anonim válasza:
Az én hósom is reggel fél kilencig aludt majd délben ebéd után saját maga mászott be az ágyikójába aludni,aludt három(!!)órát egyhuzamban nyikk nélkül!
Na gondoltam magamban ki tudja mikor fárad el estére!??Este hétkor el kellett vinnem fürdeni mert esett kelt a fáradságtól úgyhogy fél nyolckor már aludt!
Melegfront van,az én fiam ilyenkor egy mormota bár neki amúgy sincs baj az alvókájával!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!