Fülprobléma - 19 hónapos kisfiam hónapok óta (sőt van ennek már bő egy éve is) állandóan szenved a fülével. A doktornő szerint be van gyulladva, és fülcseppet ír fel folyamatosan hónapok óta. Ki tud segíteni tapasztalatokkal?
De látom, hogy szenved is tőle. Piszkálgatja, nyavalyog szegénykém.
A dokinő szerint nekünk minden a fgülünkre megy és majd kinövi... (Ez annyit jelent, hogy meg van nagyobbodva az orrmandulája a kicsinek és így a váladék nem tud az orrán kijönni, hátrafele csorog, ami folyamatos gyulladásban tartja a fülét.) Van valamilyen tapasztalata van valakinek e téren? Nincs valami más megoldás ez a hülye fülcsepp helyett? (Tudom, hogy borzsztó ez a napi 3-szoe 3 csepp mindkét fülbe, nekem is kellett nemrég, átéreztem, hoyg szegény manó hogy szenvedhet.)
fül-orr-gégészetre vidd el, oda nem kell beutaló sem. Jó sokat porszívózd az orrát úgy, hogy a másik orrlyukat fogd be. Az is nagy kérdés, hogy mitől vagytok egyfolytában náthásak. (orrmandulától persze lehet, de azért ott is ki kéne alkalmankémt gyógyulni...)
orr-fül-gégészet a megoldás
a sajátom. nálam is 1,5 évesen kezdődtek a fülfájások. most 32 éves vagyok és sokat fáj továbbra is. ha javasolhatom szakorvos. egyiket a másik után, többhöz elmenni, ki mit mond mit javasol.
Ha közösségbe kerül csak súlyosbodni fog. Nagyobb orrmandulát javaslom azonnal vetessétek ki. (igen műtét), nekem 1 évesen vették ki először. (utána 4,5, 10 mindig visszanőtt). sajnos engem többször meg is műtöttek a fülemmel. fájdalomban olyasmi mint a fogfájás, nem múlik el és irritáló. Ha kell jó orvos szívesen írok. mivel nálam ez a probléma fennáll én a majdnem másfél éves fiamat viszem, nehogy gond legyen. és már most megegyeztem a dokival, ha egyszer (egyetlen egyszer) begyullad a füle kiveszi az orrmanduláját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!