A ma 16 hónapos kislányom nagyon szenved a fogacskáival, mit csináljunk?
Figyelt kérdés
Első 8 kint van már régóta,most négy hónapig nem jött foga,de most nagyon szenvedünk,főleg éjjel!Hátul jön most neki két foga.Megszenvedtük az első nyolcat is,fél évig nem aludtunk normálisan.. Két-három órákat fent vagyunk és csak cicizik egyfolytában!! Nurofen kúptól pörög,germicid c-től nyugszik meg a legjobban,de hát nem adhatok neki mindig azt!!Szereti a gyógyszertári ecsetelőt,de az nem eléggé hatásos...légyszi segítsetek,mit vegyek neki holnap a gyógyszertárban?2010. okt. 3. 15:30
1/5 anonim válasza:
Vegyél neki rágókát, amivel elmolyolhat, amivel az innyét dörzsölheti. Sajnos mást nem nagyon tudol tenni.
2/5 anonim válasza:
Lányom is pont ebben van, 3 napja alig eszik, fáj neki a rágás, ráadásul be is lázasodott. Én eddig nurofent adtam neki, az inyét dologéllel kenegetem. Ezekkel úgy ahogy jobban van. Holnap viszem dokihoz. Nem tudom, hogy meddig fog ez még tartani, mert alig eszik, krémtúró, joghurt, leves meg tápszer a menüje:(
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!
2010. okt. 3. 17:35
4/5 anonim válasza:
Szia!
Mi Dentinoxot használunk.Minden étkezés előtt kend be neki a fájó ínyét.
Nurofent mi szirupban használunk.Azt mondta a doki,hogy ha nagyon szenved a 8 hós babám 1,5ml adhatok neki.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm Neked is a választ!!
2010. okt. 4. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!