Másnak is nyűglődik az utóbbi pár napban a babája?
Nekem a 20 és a 1,5 hónapos babám is szenved, sír,
nyűgös.
Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 17:08
1/7 anonim válasza:
Szia!Az enyém 6 hónapos, napok óta nem birok vele!Semmi nem jó neki csak ha a kezembe van és sétálgatok le fel vele!Sőt eddig átaludta az éjszakákat egy pár napja minden nap óramű pontossággal hajnal 4-kor torkaszakadtából ordít, mert éhes, legalábbis az evéstől megnyugszik :D!Ja és este 11-kor még vígan fent kukorékol!
2011. jan. 1. 17:57
2/7 anonim válasza:
Nekem 10 honapos a pici lányom, és karácsonykor változott meg. Sokkal nyűgösebb, sírosabb lett. A férjemmel szoktuk találgatni az okát, de egyenlőre semmire sem jutottunk. A foga nem nő, eszik rendesen, széklete van, nem piros a feneke, nem beteg stb. Éjszaka sokkal éberebben alszik, bár a tűzijátékra szerencsére nem kelt fel. Arra gondoltam, hogy a hosszabb séták hiányoznak neki, most rövidebb ideig szoktunk a levegőn lenni, mert már többször meg volt fázva.
2011. jan. 1. 19:22
3/7 anonim válasza:
8 hós lesz a kisfiam!napok óta alig bírok vele!Nem alszik annyit amennyit szokott,mikor fent van csak nyűgös,nyekereg,kajákból is válogat,semmi játék nem nagyon köti le(pedig karira kapott nagyon fajinakat)tehát a sz@r is büdös!Látom rajta,hogy napok óta kialvatlan,éjszaka ő is kel pedig már ő is átaludta az éjszakákat!Bár őneki egy kicsit megy a hasa,ezerrel folyik a nyála úgyhogy én a fogára tippelek(még nincs fogunk).Tegnap elmentünk Apával szilveszterezni(most először buliztam mióta megszültem)de nagyon lelkifurdim volt,sz@r anyának éreztem magam!
2011. jan. 1. 19:40
4/7 anonim válasza:
óó hát mi van itt?
enyém 3 hós
épp én is ezt a kérdést tettem fel
megőrít:(((
szerintem tényleg apja lehet a hibás, ugye mindig dolgozik délelőttönként, most meg egész nap itthon van vele
és megzavarja őt
enyém is válogat
éjjel laszik, nem beteg, nem fáj semmije, csak szened egész nap
2011. jan. 1. 21:26
5/7 anonim válasza:
bocsi, nem 3 hanem 13 :)
2011. jan. 1. 21:27
6/7 anonim válasza:
9 hós a lányka, szintén nyűgős. De én észrevettem hogy amikor beállt a nagy hideg akkor kezdődőtt. Tavaszra elmúlik :) kitartás!
2011. jan. 1. 22:42
7/7 anonim válasza:
19:40-es vagyok!
Igen azt már én is észrevettem,hogy amikor hidegfrontok vannak akkor vannak ilyen nyűgös napjaink,de az le szokott zajlani 2-3 nap alatt!De most??Már lassan 2 hete nyügi van!Bár én ma arra is gondoltam,hogy az enyémnél még talán szep.szorongás is most lehet mert sztem azért nemnagyon tud magától elaludni!Hozzáteszem 1,5 hónapos kora óta egyedül alszik el,most meg fél órát is kell simiznem a hátát,dudorászni neki,ringatni,összebújni mire nagy nehezen el tud aludni!De nem baj én nem hagyom SOHA sírni!Ez most ilyen időszak!legalább tudja,hogy számíthat rám mindíg ha valami baja van!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!