Utrogestan progeszteronhormon van olyan akinek segített? Köszönöm előre is a válaszokat! 5 hkm.
Az orvosom összecsapta a kivizsgálásomat, 5 és fél hetes lehet kb még csak a petezsák látszik.
Az sztk monitor nem adott szép képet az nem lett ráírva a papíromra hogy még is hány mm.
Vervetelen még nem voltam,de felirata a gyógyszert.
Akkor ez a gyógyszer segíteni fog?
Vagy csak ront a helyzeten?
(Kb semmit nem tudok azon kívül hogy ott van egy kis petezsák, mondta hogy még ebből ugyebár bármi lehet, az előzőt elveszítettem 6 hetesen. Így is halálra ijesztett hogy petezsak van embrio nincs amire már rajottem, fárasztó hosszú keresés után, hogy az később látható)
Segíteni segíthet, rontani nem tud a helyzeten.
Vérzés esetén szoktak felirni, illetve olyankor ha már volt vetélés.
Nekem is elment az első 6 hetesen, másodiknal már első körben felirta, azt mondta valtsam ki, de csak akkor hasznaljam ha vérzést, barnazast tapasztalok. De legyen otthon, ne akkor rohangáljak amikor már baj van.
De nem hiszem hogy a doki összecsapta volna, mást nem tud vizsgálni azon kívül amit írtal hogy csinált. Ha a petezsák nem látszódott volna akkor küld vérvételre, de látszik, így a hcg érték nem érdekes már.
Kicsit koran mentel, bar elozmenyek utan ertheto.
Vereztem mindharom terhessegnel, utrogestant kaptam, harom egeszseges babam szuletett.
Az utrogestan nem minden esetben hasznal, ez progeszteronhormon, nem gyogyszer, de amikor a progi hianyzik, akkor segithet.
Lehet h osszecsapta a vizsgalatot, de mas orvos fel sem irja magzati szivhang elott az utrogestant. Az orvosod jo fej volt, csak mondom.
7.-8.het elott ne menj, nagyon nem tudnak mit vizsgalni.
Két terhességem halt el kb. 9 hetesen. Harmadiknál egyből kaptam Utrogestant. Megmaradt, egészségesen megszületett, most 3 éves, semmi gond nem volt.
Annyi, hogy a terhességi rosszulléteket erősítette, de csak 12. hétig kellett, simán ki lehet bírni annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!