Melyik a jobb a koraszülés ellen Utrogestan vagy Progesterone exeltis?
Ez a két termék az első három hónapban segíti a progeszteronpótlást! Az első 3 hónapban vetélésről beszélünk, nem koraszülésről!
3. Hónap után átveszi a szerepet a méhlepény, nincs szükség progi pótlásra
Nekem az orvos koraszülés ellen írta fel a progeszteron exeltist, mivel rövidül a méhnyak. de az itteni patikában Utro van csak!
Egyébként több tanulmány van róla, hogy hatékony ilyen esetben a progeszteron hüvely tabletta.
Köszönöm szépen! Kedves utolsó válaszoló megkerdezhetem mennyit kellett be benned belőle egy nap?
Nekem 1x1-et kell
Amugy nekem 3x2-t kellett, szerintem nagyon keves, amit neked irt a doki.
Mekkora a cervix?
Igen én is úgy gondolom, hogy kevés. Ráadásul szájon át. De a patikus az utrot adta ide, mint helyettesítő termék, mert a másikra másfél hetet kellett volna várni. Abból 2 hüvely tablettát használtam el. Mindenhol azt olvastam kell a minimum 200.
Egyébként 30 hetes vagyok és 1,5. Már a 23. Héttől rövidülök és fekszek éjjel nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!