Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes lehetek még?

Terhes lehetek még?

Figyelt kérdés
Több hónapra babát tervezünk. Mikor elkeztük voltam nőgyógyásznál és mindent rendben talált. Nem görcsölöltünk rá, mindig akkor csináltuk mikor kedvünk volt, de amikor közeledett a termékeny időszakom akkor mindig csináltam ovulációs tesztet. Ez ment hónapokig.7 hónap után felkerstem a nőgyógyászom hogy még mindig semmi és adjon valami tippet. Írt fel progesteronet. 17.naptol szedtem, a 24. napon elvegeznem egy tesztet és pozitív lett. Most már meg kellett volna jönnie, de második napja késik. Viszont visszagondolva az elmúlt időszakban rettentő hisztis és ingerlékeny voltam... Most meg semmi... Félelmetesen semmi bajom a világgal, akkor meg egy fűszálba is bele tudtam volna kötni... Vajon ennek mi az oka? Jelent valamit?

2018. nov. 22. 06:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"a 24. napon elvegeznem egy tesztet és pozitív lett"

Itt megválaszoltad a saját kérdésedet...

2018. nov. 22. 06:56
 2/5 A kérdező kommentje:
A kérdésben a "még" - en van a hangsúly.
2018. nov. 22. 07:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem értem ezt a kérdést, ha a teszted pozitív, akkor terhes vagy.
2018. nov. 22. 07:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy még? Azota sincs mensid, nem? Valószínűleg vagy, ha a teszt pozitív. De csinálj még ha az megnyugtat :)
2018. nov. 22. 08:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha pozitív a teszted, akkor terhes vagy, normália, hogy nem jön meg. Nem értem a kérdést.
2018. nov. 22. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!