Kismamik, töltenétek fel a pocakotokról képeket?!
Vettem szívhang hallgatót és nagyon jó, meg is nyugodtam egyből!
Először a köldököm felé keresgettem, de ott csak a saját szívemet hallottam, meg is fogtam a csuklómon a verőeret, h tényleg az enyém-e és az volt. Utána eszembe jutott, h a doki azt mondta, h nagyon lent van a méhem, úgyhogy lentebb néztem és meg is hallottam, csak úgy zakatolt, aztán rúgott egy nagyot, azt is halottam. Dokinál is rúgkapált múltkor, nem szereti ha bolygatják!
Férjem is meghallgatja majd, szerintem jó ötlet volt, nem izgulok ezután a hasam miatt. Csak azért írtam le, mert itt is a hasméretekről van szó.
Sziasztok! Még megírnád, h kisfiad lett-e vagy kislányod? Én januárban szültem és kislány lett! Mi ugye nem kérdeztük meg a nemét! Nagyon örülök és képzeljétek, nekem óriási hasam lett a végére, 12 kg-ot híztam, 1 hét alatt le is ment szülés után és utána még 3 kiló, de ugyanúgy nézek ki, mint szülés előtt, szerencsére se terhességi csíkok, se lógó has, semmi, csak a barna csík még nem múlt el a hasamról. Jó babázást mindenkinek. Ja és annak ellenére h nagy volt a hasam és azt mondta a doki, h 4200 kg lesz a baba, nem lett nagy!
Sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!