Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, töltenétek fel a...

Kismamik, töltenétek fel a pocakotokról képeket?!

Figyelt kérdés
Odaírnátok hogy hány hetes pocak és mi a pocaklakó neme? Akár még alig látszó pocak is jöhet :)
2010. aug. 10. 23:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
És igen első baba (17+4).
2010. aug. 12. 09:00
 12/20 anonim ***** válasza:
Tehát a képen pont 17 hetes voltam, bocsi.
2010. aug. 12. 09:02
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekem is elso baba! -16 hetes
2010. aug. 12. 11:14
 14/20 anonim ***** válasza:

Vettem szívhang hallgatót és nagyon jó, meg is nyugodtam egyből!

Először a köldököm felé keresgettem, de ott csak a saját szívemet hallottam, meg is fogtam a csuklómon a verőeret, h tényleg az enyém-e és az volt. Utána eszembe jutott, h a doki azt mondta, h nagyon lent van a méhem, úgyhogy lentebb néztem és meg is hallottam, csak úgy zakatolt, aztán rúgott egy nagyot, azt is halottam. Dokinál is rúgkapált múltkor, nem szereti ha bolygatják!

Férjem is meghallgatja majd, szerintem jó ötlet volt, nem izgulok ezután a hasam miatt. Csak azért írtam le, mert itt is a hasméretekről van szó.

2010. aug. 12. 15:50
 15/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Megkérdezhetem h kb mennyi egy ilyen készülék? Lehet veszek énis:) Esténként milyen jó lenne hallgatni majd
2010. aug. 12. 16:47
 16/20 anonim ***** válasza:
Szia, először elmentem bizományikba, de ott nem volt, de nem is akartam használtat venni, aztán egy bababoltban 12000 Ft volt, gondoltam kimegyek Brendonba, és igazam lett, pedig azt hittem ott drága minden, és 9000 Ft volt. Majd ha már nem kell eladom bizományiba, kb. 5000-ért beveszik.
2010. aug. 13. 07:48
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem is van, (a 16 hetes vagyok) en is kb 9000 ft-ert vettem, igaz nem Mo-n elek. A markaja AngelSound, allitolag otthon is lehet kapni, ez volt a legjobb dolog eddig amit vettem a terhesseg alatt. Annyira jo hallgatni! Meg azt is hallod amikor mozog. :)
2010. aug. 13. 09:38
 18/20 anonim ***** válasza:
Igen az a legjobb, h a mozgást is hallod és akkor amiatt sem kell aggódnod!
2010. aug. 31. 08:27
 19/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Még megírnád, h kisfiad lett-e vagy kislányod? Én januárban szültem és kislány lett! Mi ugye nem kérdeztük meg a nemét! Nagyon örülök és képzeljétek, nekem óriási hasam lett a végére, 12 kg-ot híztam, 1 hét alatt le is ment szülés után és utána még 3 kiló, de ugyanúgy nézek ki, mint szülés előtt, szerencsére se terhességi csíkok, se lógó has, semmi, csak a barna csík még nem múlt el a hasamról. Jó babázást mindenkinek. Ja és annak ellenére h nagy volt a hasam és azt mondta a doki, h 4200 kg lesz a baba, nem lett nagy!

Sziasztok!

2011. máj. 6. 13:59
 20/20 A kérdező kommentje:
Szia! Gratulálok a babához! :) Nekem kicsi fiam lett :)nekem nem volt olyan nagy pocim, de 3400G volt a baba.
2011. máj. 7. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!