12 hetesen derült ki, hogy babát várok. Sajnos eddig dohányoztam. Nagy bajt csináltam?
7#.
Egy 5 hetes alig valami kis sejtcsomó megint más mint egy 12 hetes magzat.
12.héttől veszi át a méhlepény a sárgatest szerepét. Onnan vagy igazán összeköttetésben a babával.
Kedves Utolsó!
Okoskodni, felelőtlenezni lehet, de amíg nem tudsz semmit ne szólj be! Egy petevezetekem van és endometriozisom. Több műtét van mögöttem, a lányom a 7. lombikra jött össze.
Neked eszedbe jutna, hogy tesztet csinálj?!
Jaj a sok minta anyuka.
Mint mondta nem tudott a terhességről és mióta tudja nem gyújtott rá. Ne essünk már túlzásokba hogy biztos fogyatékos lesz meg hasonló. A ciginél sokkal rosszabb dolgok is vannak. Amúgy is mindenki a saját portáján rakjon rendet nem kell itt névtelenül bele okoskodni mindenbe ki hogy éljen miért nem él egészségesen?! Pont k***** nincs közöd hozzá. Mellesleg ilyen béna példával hogy miért ekcémás a gyerek?😂😂😂 anyám soha nem gyújtott rá testvérem mégis az.
A kérdésedre a válasz nem hiszem, hogy pár szál cigivel olyan sokat ártottál volna. De fokozatosan, vagy végleg elkellene hagyni a cigit de ha nem is megy, lényegesen csökkenteni.
17. Nem tudom melyik a te válaszod. De akinek nem inge🤷🏼♀️ Nem cukormázzal csak felfordul a gyomrom ezektől a ne dohányozz, ne zabálj, ne menj sehova 9 hónapig, legyél egy burokba mert jaj szegény gyerek. Ezért van ennyi degenerált fosos gyerek mert szülő is ugyanolyan ezt látják.
18. Pont azért hogy te ezt megtudd kérdezni. Mint írta betegség miatt nem menstruál kicsi valószínűsége volt hogy teherbe esik. Azt is írta előző gyermeke 7. Lombikra fogant. Nos te feltételeznéd magadról hogy teherbe esel spontán?! Na ugye köszi. Nem kell okoskodni. Örülj neki te nem dohányzol, nem drogozol, egészségesen élsz, környezet tudatosan. Csak van egy rossz hírem, senkit nem érdekel rajtad kívül 😌
19, ha beteg lennék és nem tudnék menstruálni, de babát akarnék, pláne leszoknék.
A nagy büdös igazság az, hogy van, akinek fontosabb a függősége, mint a gyerek egészsége meg van, akinek nem. Akkor is, ha fáj beismerni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!