Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 heteskék mik a tüneteitek?

7 heteskék mik a tüneteitek?

Figyelt kérdés
Dokinál eddig hányszor voltatok?
2010. aug. 10. 17:56
 1/7 anonim ***** válasza:

9 hetes vagyok,én 8 hetesen voltam először dokinál.

7 hetesen kb mégcsak a cicijeim fájtak,meg émelyegtem egyfolytában,fájt a fejem.Azóta is vannak ezek a tünetek,csak kicsit rosszabbodtak... :S Meg alakult néhány új is közéjük.

:D

2010. aug. 10. 18:09
 2/7 anonim ***** válasza:

A dokimnál voltam kb. 5 hetesen, de akkor még nem látott semmit, de már volt egy méhen kívülim tavaly, így óvatos volt megint. Rögtön vérvételre és 3 uh-ra küldött.

Az első uh-on már látszódott a petezsák, a másodikon a szívcső pulzálása, a tegnapin pedig gyönyörűséges szívdobogás és szívhang. :)

Az alhasi görcsök megszűntek, a cicifájdalom is enyhült, de jött helyette az émelygés, ami mindig estefelé, éjjel jön rám. Ilyen az én hülye formám. :D

Hamarabb fáradok, sokat alszom, hányingerem lesz az édes dolgoktól, sok vizet kívánok, de ez nem is baj. :)

2010. aug. 10. 18:09
 3/7 A kérdező kommentje:
És mikor tudtad meg h babó lesz?
2010. aug. 10. 18:10
 4/7 anonim válasza:

Nálam az ún. klasszikus tünetek vannak... hányinger , ami elég gyakori,hányás eddig 2x volt. Időnként nagyon fáradt is vagyok, de MagneB6-tal mérséklődött (a hányinger sajnos nem)

Néha görcsölök is picit, de az orvos azt mondta, ez természetes!

1x voltam eddig orvosnál, legközelebb 3 hét múlva rendelt vissza, mivel amikor elmentem még épp 6 hetes voltam!

2010. aug. 10. 18:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Az norma ha fájdogál néha a pocim alja? Érzékeny vagyok, és csokit halomszámra eszek?:) más egyéb még nincs
2010. aug. 10. 18:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Én tegnap lettem 7 hetes, és 1 hete majdnem meghalok, olyan szarul vagyok. Folyamatos hányinger, étvágytalanság, néha hányás. Semmit nem birok enni, de még gondolni sem a kajára, fekszem egész nap, gyenge vagyok. (Pedig amúgy pörgök egész nap, de egy hete az utcára sem birok kimenni.)

Szóval szenvedek ... A hasam néha fáj egy picit, a mellem enyhén feszül, de ezek nekem fel sem tűnnek az iszonyú hányinger mellett. Dokinál 5 hét pár naposan voltam, akkor csak petezsákot láttunk, azóta meg nem volt erőm visszamenni:-((

2010. aug. 10. 18:25
 7/7 anonim válasza:
Én is szoktam időnként görcsölni, az orvos azt mondta, teljesen normális!
2010. aug. 10. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!